Logo
Print this page

POMOZIMO MALOJ ANI KUZMANOVIĆ Featured

ANA 0Tragom molbe Jelene i Tike Kuzmanovićiz Požarevca, za pomoć svojoj maloj devojčici Ani, prenoisimo  njihovo pismo   i apel u celosti.

Dragi prijatelji,
Naša devojčica Ana rodjena je sa retkom bolešću Bilateral Microphthalmia,i slepa je od rodjenja. Prvobitni šok i tugu zamenili smo borbom i rešenošću da ima srećno detinjstvo i život nalik svakom zdravom rodjenom detetu.Na tom putu potrebna nam je vaša POMOĆ.
Mi smo trenutno u Londonu. Obavili smo sve preglede na Moorfields eye hospital i dobili preporuku da se započne sa tretmanom Hyfrogel expansion kako bi se sačuvale očne duplje, uradila protetika a kasnije eventualno operacija na desnom oku na kome je očuvan očni nerv.
Taj tretman traje 3 do 6 meseci i košta 15000 £
Napominjemo da se ta metoda ne radi u Srbiji. Mi nismo u mogućnosti da sami obezbedimo taj novac za lečenje te vas molimo da nam pomognete.

Lekari u Londonu se dali preporuku da se HITNO krene sa tretmanom dok se kosti glave formiraju kako bi se sačuvao izgled lica.

Ukoliko ste u mogućnosti da nam pomognete žiro račun mame Jelene Kuzmanovic.ANA1
Kod UNI CREDIT BANKE
Dinarski 170001049346000014
Devizni
IBAN RS 35170001049346000111
SWIFT. BACXRSBG

Ujedno molim sve prijatelje koji imaju ideju o organizaciji ili iskustvo u organizaciji neke humanitarne akcije da nam pišete, prvi kontakt je fb Jelena Tika Kuzmanovic

Vaši Jelena,Tika &Ana Kuzmanovic

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.