Logo
Print this page

"NEVIDLJIVI" TAMNAVAC IZNAD KRALJA RODEA IZ VRELA Featured

miroslav bukovčićVrela nedelja 7.jula 2019. godine nosi svakojaka iskušenja i iznenađenja.

Na izuzetno prometnoj raskrsnici kod Stare autobuske u Valjevu vri kao u košnici. "Nevidljivi "vanzemaljac"  sa belim kombijem dvadesetak metara od raskrsnice u Sinđeličevoj sa ulicom Mirka Obradovića zaskočio je ivičnjak sa svojom belom "lađom" i zajahao zelenu površinu. Zasenio je i čuvenog Miroslava Bukovčića iz Vrela i "jaše li jaše".1ub most vaNije  čuo "nevidljivi" glasno negodovanje  građana i upozorenje da je u saobraćajnom prekršaju.Doveo je u neugodnu situaciju kolege za volanom, bicikliste pa čak i pešake. Za divno čudo  ostao je nevidljiv i za ovlašćena službena lica, po  služebnoj dužnosti zadužena da ga obaveste i privole da izađr oz prekršaja pre nego što "napase svoje ždrebe". Danas je "žurka" u Jovanji, pa eto i razloga za opravdanje "plavaca".

1ub most nula

Biće da je danas 7.jula čuveni jahač kaskader, prvi vitez Ljubičeva Miroslav Bukovčić - Rodžer iz Tamnave, ako je živ, i gazi 91. godinu,  makar na pola sata "previziđen"

Nekada davno jedino je kauboj iz Vrela je na  radost Valjevki i Valjevca mogao da prošeta svoju ergelu,  glumce Raketu, Kokana, Lastu... magarca Simu duvandžiju  Gradom na Kolubari i da stane sa svojim ljubimcima gde želi u svakom gradu.

Danas je izgleda dovoljno imati vozilo na čiju registarsku tablicu staje ime cele varoši, voleti duvan i još po nešto, i odmah si iznad svih,  pa čak i iznad Tamnavskog kauboja Miroslava Bukovčića, ličnog prijatelja Vunetua i Old Šeterehenda, kome je legendarni Kirk Daglas poklonio pozlaćeno sedlo jer je samo  Bukovčić mogao da se bori i da jedini pobedi medveda.

Ali to je bio samo  film, a tu je jedino sve  moguće, kao i na RODEU BUKOVČIĆA.

ub mb

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.