Logo
Print this page

USPEŠNA NEDELJA ŠKOLICE ODBOJKE OK VALJEVO U KRUPNJU Featured

1ok va krupanjOK Valjevo je 2019. ostao bez ranga a kako i dolikuje  uvek nastavljač dela i uspeha OK Srbijanka časno i istrajno se bori da opstane, iako u nemilosti onih što dele  narodne pare po sistemu "mora tako i tačka". Polaznice škole odbojke OK Valjevo devjčice rodjene u razdoblju od 2005. do 2008. godine pod stručnim nadzorom Danilla Pejovića i Rajka Stojanovića provele su sedam nezaboravnih dana u Krupnju.

Druženje na prvom mestu, privikavanje na totalno sportski način života i rada i naravno časovi odbojke.

Kroz igru i zabavu devojčice željne novih odbojkaških znanja su  bile u prilici da još više zavole sport i posle letnjeg odmora  nastave tamo gde su stale u Krupnju.

Jednog dana budu li posvećene, talenat i želja su tu, dobro znaju ako budu istrajne možda će i naddmašiti danas dobro im znane Valjevke iz sveta odbojke: Anu Lazarević, Maju Savić, Tanju Krakowski- Grbić, Ljilju Ranković...

A sezona što sledi za OK Valjevo je sezona povratka u rang u kome je i danas glavni favorit da bude prvi, drugi pre par godina iznedreni klub, i već  sa najviše novca. Naravno da je iz Valjeva.

Boravak u Krupnju nije put na "svetsko prvenstvo" u Ankonu, letovanje u Grčkoj, i puna korpa obećanihi neosvojenih  titula i trofeja. Boravak u Krupnju je početak sna da se može uspeti i ostvariti sve što mlad čovek sebi postave kao cilj.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.