Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DECA SRUŠIŠE MOLDE, PADE I MAČVA "EXPRES" U PARKU PEĆINA Featured

1pfc moldeZakotrljala se i ovog leta buba mara, godinama u rukama  beščasnih okrenutih samo sebi u "svojoj"  Zvezdi, možda danas jačoj, da li pored već viđenih 10, još 50 miliončića od Gasproma. a smeši im se 20 što  naredne srede prođu li u Ligu šampiona. Ali i pored sipanja u rupu bez dna da  procveta simbol srbstva, dečica iz Srbije zasenili  su  sve pre samo dva dana, od UEFA pa  redom  do miljenice. Dođoše iz cele Srbije, naravno i  iz Valjeva i poslaše nestvarnu sliku dečije radosti, sreće i oduševljenja u svet sa stadiona kluba osuđenog da nestane.

Evropa je u šoku, odakle toliko ljubavi  na omraženom od uspaljene srbadije i dalje jugoslovenskom JNA,  osuđenom da bude pust i nem zbog "rasizma  i fašizma" dok kostolomce nemilice čašćavaju!

U sokacima se slično kao i u prestonici igra po dnevnom svetlu.

U Valjevu  danas čudo neviđeno.

bfc macva bog

Zgubidanov parazitsko štetočinski projekat težak 20 i kusur miliona, na (ne)sreću samo dinara, je ove noći lider Treće Srpske lige - Zapad!

Pobediše momci časno i pošteno već drugu sezonu pod dirigenstkon palicom komunalca iz Kragujevca 2:0 Mačvu iz Bogatića.

Prvak ove naše valjevsko šabačke zone imao je sjajnu podršku sa tribina, devojke su muški navijale za Bogatince, ali uzalud, pomoći nije bilo.

bfc macva bg1

Golovima  Lukića u prvom na asistenciju Vićentijevića i u finišu meča  Drakulića, u  zenicu oka ga je pogodio Acika -Robi za efektno zakucavanje u mrežu gostiju  FK BK 2014 je posle remija u Mihajlovcu a moglo se i na premijeri pobediti, sa 4 boda zaseo  na prvo mesto, makar i do sutra.

Čačanski Provo pardon Borac 1000-u i neke prošlog veka je gle slučajnosti sutra  gost Mihajlovčana. Pobedi li Proleter,  kako su  ova dva kluba  u Trećoj ligi Zapad  zna verovatno samo Kokeza i tipovi sličnog soja, a Sušicu iznenade Rabrovčani i ostanu neporaženi u Kragujevcu, Valjevo će imati lidera do srede, posle koliko li godina u Trećoj ligi.

A u sredu auto-putem pravac Čačak na veselje, nego šta.

Može ovaj tim u ovakvoj ligi, sa četiri igrača sa strane, Peja je već naš,   par talentovanih dečaka iz Valjeva i još nekoliko  starijih Valjevaca, uz  neminovne šlep škartove,  da prepliva Moravu. Moraće da pliva i da izbegne sve vrtloge da bi stigao do pobede.

Eto prilike da baš na taj način odaju poslednju počast dvojici svojih malo starijih kolega, danas isrćenih bez minuta pažnje i poštovanja. A bili si samo  članovi najslavnije generacije valjevskog Metalca, što  je 13.jula  1969. izborila u tadašnjoj SFRJ Valjevu zadovoljstvo i čast da gleda  u Drugu ligu. Bili su baš u tom Metalcu  Milorad Mirjačić- Mirjača i Dragan Radisavljević - Miško. Preselili su se, Miško pre dva dana a Mirjača 24.jula u večnost. Slava im i hvala što su voleli fudbal, svoje Valjevo i igrali za Metalac a kasnije  postali časni ljudi, zapaženi u svom poslu  dostojni svakog poštovanja.   bfc ma ng 2 0

A sutra kad ovi danas pobednici izađu ponovo na teren samo  je potrebno da  veruju  u sebe, igraju  fudbal najbolje što mogu i pobediće ponovo. 

Da se avgust završi radosno i pobednički. Bude li i kasnije ista priča nećemo imati ništa protiv.

Radovaćemo se kao i dečica na JNA  kad Partizan pobedi, iako gore nije mogao odigrati.

A seti li se stečajni upravnik da pozove Rašketa i Đola Lazića, ohlađeno  Valjevsko biće ponovo hit u Parku Pećina.

Na žalost taj film se neće prikazaviti još uvek u odavno  fudbalski okupiranom, od neznalica i štetočina, našem Gradu Valjevu.

I naš Zoran Lučić se danas zasladio. Uveo je proletos Trepču iz zone u viši rang i danas posle remija u Zubinom Potoku pobedio Takovo na Kosovu 1:0 u 86.minutu. Da pobeda bude slađa stigla je posle promašenog penala sredinom drugog poluvremena.

Ubsko Jedinstvo je donelo tri boda iz Kraljeva(1:0), pa sada kolo vode: BK FK 2014, Trepča i Jedinstvo, plus komšije iz Aranđelovca, svi imaju po 4 boda.

Biće da je sve ovo zbog Miloševog auto puta, i zato svi u sredu za Čačak dok je za dž vožnja. Osim ako nećete u lov na Ligu šampiona i na "Rajka". Mačva expres je "parkiarana". Može i Provo u Moravu ma kako se zvalo!

Srećno svima u sredu da bude i naravno u četvrtak bjanko nerima!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas