Menu

zaglavlje

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

AVGUSTOVSKA KARMA, TENK, SELJANA I GOLGOTA MUTANTA BEZ KRAJA Featured

Mig 29

foto Njuz net

Zvezda "ponos Srbije" je drugi put za redom u Ligi šampiona, danas je u 18 sati čeka žreb u Monaku. Sve mi nešto govori da će se "maketa" od tenka i traktor sresti u Maksimiru i kod Autokamande, jer  Aleksandar Čeferin je čovek od reči i dela. Preslikano na niži nivo "igrice" sinoć se po zadataku  komšija s one strane auto puta što preseca Kolubaru  na valjevskog fudbalskog mutanta uneredio, po  evropskim standardima i to pod refelektorima.

Krenimo redom.

Julsko avgustovsko evropsko putešestvije od Istoka, preko Severa do glavnog šampion Srbije je okončao je trijumfalno u svakom pogledu !

Fudbalski šampion Srbije plasirao se drugi put za redom u Ligu šampiona ZARADIO bolje obavešteni kažu već 30-ak miliona evra, gore dole pet, nebitno, važno je da je banka oprostila kamatu od tričavih 10 miliona evra, jer tako treba.

Promovisan je  tenk kao zaštitni znak navijača. Umesto vožnje busom Laste, društvo se  veselilo ulicama prestonice u nezapaljivom i neregistrovanom  borbenom vozilu.

Kako saznaje dobro obavešteni Njuz net posle produžetka saradnje sa Vučićevim duhom jer je neophodno da duh predsednika Srbije i dalje lebdi nad Marakanom, čelnici crveno belih  najavljuju i  prvo pojačanje za Ligu šampiona  MIG 29. Duboko su uvereni da će se MiG 29 sjajno uklopiti sa tenkom i borbenim vozilom, kao i da će doneti dodatni kvalitet  napadačkom arsenalu.

Svaka čast na slavlju, pravo na radost je neotuđivo i neprikosnoveno, ali se da primetiti da nam za radost i primitivizam  bez granica ne treba previše povoda.

Dve  pobede Suduva i Helsinki, sraman poraz oda Finaca ( Riga ih zatim izbacila iz Evrope), i četiri remija, po dva  sa sa Kopenhagenom i Jang Bojsom su potvrda da su čuda moguća i ponavljiva.

Već drugi put za godinu dana srpski šampion i pored  "neviđenog  lopovluka  sudija"  prolazi u Ligu šampiona.

Jedva se mogla videti vest da je kostolomac suspendovan  samo dve utakmice, isto kao i komšije s one strane brda vešte da kaznu pretvore  u najveću promociju mladosti i dečije radosti.

Ishod  žreba u "Grimaldi forumu" u Monaku zakazanog za 18 sati doneće  rivale nepredvidive, sve miriše da će igrati baš oni, Dinamo i Zvezda. I treba ali bez tenka i traktora, Iskustvo sve govori...

 .Žreb že biti poznat  pre početka utakmice za plasman u Ligu Evrope  u gradu zanimljivo sa  dva ista početna slova kao i prestonica Kneževine.

U  Moldeu na stadionu sa 11.000 mesta, što je nešto malo više od polovine ukupnog stanovnika ovog  ribarsko, tekstilno, trgovačkog  gradića miljenik manjine Srbiji, večeras posle 4 pobede i jednog poraza traži put do plasmana u grupnu fazu UEFA Evro Kupa. Realno je da neće biti lako. Bude li Savo  taktiku Milojevića preneo na igru svog  tima, odnosno postavio čvrt bedem pred golom, imao vezu sredine i napadača, saznajemo Sadik nije poneo mobilni, moguća je i pobeda. Partizan je igrom od 70. do 90, minuta stigao do pobede u prvom meču na JNA, a večeras će morati da gine svih 90 i makar jednim golom  dočeka zimu u Evropi. Sve drugo kaže da ribari prolaze

Mutant valjevski  sedmu godina u samici prepušten štetočini i neznalici da ugasi klub sa tradicijom od jednog veka, fali pola godine i  dalje  je projekat propasti i beznađa fudbala valjevskog.

Sinoć utakmica za istoriju,  mutant je igrao prvi put prvenstvni meč pod refelektorima. Peja je u sred  bela dana sam sebi dao gol a da mu Sunce nije smetalo. Penal je za Čačane bio čist kao suza, a sve ostalo se zaboravlja. Naručena tirada i iživljavanje sudije Ivkovića, jer Provo, pardon Borac mora odmah nazad u Prvu ligu, su ogledalo fudbalske  Srbije danas.

Još jedna sezona, kako smo i najavili  tek što je počela, u avgustu će biti i završena.

Poraz od fantomskog kluba  sa Morave, remi i pobeda protiv dve najgore ekipe  SLZ, neispadljivog Mihajlovca, i Mačve samo potvrđuju da  nada  u trajanju  od 24 sata dok je mutant bio lider SLZ nema veze sa realnošću.

Sve se već zna od vrha do dna. Mada "ludi Valjevac"  Zoran Lučić sa Trepčom možda napravi senzaciju i pomrsi račune, "raćunovođama" . Juče je ostao neporažen u Rabrovu i sa 5 bodova pokazuje da ima tim za više od igre. A poslednje subote u avgustu stiže u Park Pećina Sloga iz Požege i to posle lagane pobede u Bogatiću. 

Providna i beskrupulozna seljana i primitivizam po utrvrđenim pravilima pokazuju gde je danas fudbal Srbiji.

Vole ga silom prilika na pravom mestu dečica u Srbiji-

Ljubuteljima  "ponosa"  Srbije  je u srcu.

A tek ljubav "tenkista" i svih  obožavalaca  oklopnih JNA vozila, nema cenu.

Trgovci"  robom   od čije se prodaje može kupiti karta po ceni od 70.000 dinara i skoknuti  na Sever Evrope na 30-ak sati, sa spavanjem i gledanjem uživo utakmice su posebna priča.

Na drugoj strani  obične smrtnike čeka Straja i tv prenos do jaja!

Njemu ne treba akreditacije, taj luksuz je prinadležnost nepotčinjenih i  novinara lista "Danas"

Možda nam baš on, Straja  umesto nadležnih i kaže da li je  policija pohapsila huligane što napadoše ljude kod autu-puta u Obrenovcu  pretprošle noči.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas