Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MANČESTER I BAJERN STIŽU U PRESTONICU SRBIJE Featured

 uefa

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u  UEFA Ligi šampiona i Ligi Evrope dobili su dva izuzetno atraktivna rivala Mančester Junajted i Bajern.

Zvezda kreće iz Minhena 18.septembra a Bavarci stižu na Marakanu  26.novembra.

Zvezdi je žreb odredio B grupu  i pored  Bajerna, Totenhem i Olimpijakos.

Prvi meč je 18. septembra od 21.00 protiv Bajerna u Alianc Areni u Minhenu, dok će prvog dana oktobra na svom stadionu od 21.00 dočekati Olimpijakos. Nakon toga  22. oktobra Zvezda  leti u London na megdan Totenhemu  a 6.novembra na „Rajko Mitić“ stiže majski  finalista LŠ. Bajern dolazi u Beograd 26.novembra.

Na kraju grupne faze  Zvezda putuje u Pirej 11.decembra u goste bratskom  Olimpijakosu.

Posle čitavog buljuka igrača pristiglih ovog leta na meti Zvezde je i Aleksandar Čavrić ali Slovan iz Bratislave ne bi da se odrekne   desnog krila ni za milion ipo evra, jer i oni igraju  Ligu Evrope. Ali ko ima  taj i  može, pa će posle tenka i oklopnog vozila sigurno biti "bomba" za Ligu šampiona,  nezvanično se pominje napadaČ Radživ Van la Para, Holanđanin koji stižr  iz engleske Premijer lige, gde je nastupao za Hadersfild. Minule sezone je bio pozajmljen  Midlzbrou. Cena je skromnih 2-3 miliona evra, a zanimljvo je da polubraća  ovog levokrilnog  napadača igraju fudbal.  Georgino Vijnaldum je u Liverpulu, Đilijano igra za Spartu iz Roterdama, a rođaci su mu Đovani i Rojston Drente, takođe fudbaleri. Da li treba pominjati koliko je stiglo ovog leta igrača u Zvezdu, verovatno izdašnu da časti navijače ulaznicima za paket u LŠ po ceni od 100 i kusur evra. Valja platiti tenk a i buduću maskotu, mig 29 je već u najavi.

Raspored:                 Bajern – Crvena zvezda (18. septembar)
                                 Crvena zvezda – Olimpijakos (1. oktobar)
                                 Totenhem – Crvena zvezda (22. oktobar)
                                 Crvena zvezda – Totenhem (6. novembar)
                                 Crvena zvezda – Bajern (26. novembar)
                                 Olimpijakos – Crvena zvezda (11. decembar)

ls 2019

Partizan silno opljačkan od  dolaska kvarteta 4v i devastiran najpre spolja a potom unutar kluba, vođen naveliko osporavanim  trenerom početnikom Savom Miloševićem dočekaće  veće fudbalsko ime od Bajerna.

U Beograd stižu crveni đavoli. Veliki Mančester Junajted biće rival bjanko nerima prvi put posle  1966.godine, naredne jeseni 7.novembra.

Kuglice su donele Partizanu AZ Alkamar, Astanu uz veliki Mančester Junajted. Prvobitno najavljeni put u Asatanu je zamenjen utakmicom sa AZ Alkamarom pred decom Srbije i novinarima na stadionu Partizana 19.septembra.

Sledi odlazak u Astanu 3.oktobra. Spektakl protiv Mančester junajteda  će biti  24. oktobra, kao i drugi meč sa "crvenim đavolima" na Ostrvu dve nedelje kasnije. Drugo uzastopno gostovanje  u novembru bjanko nere očekuje na terenu AZ Alkamara 28.11. a zatim sledi  sledi verovatno ključni meč za doček 2020. u Evropi  u Beogradu protiv Astane.

Partizan je u potrazi za golgeterom, Leonardo bi bio najbolje rešenje, ali je sada odjednom slovo spalo na Nermina Haskića. Očigledno stigla naredba, stop bre ušli ste LE, dosta je bilo,tako da od špica i štopera iz ljubljanske Olimpije nema ništa. Sa Srahinjom Pavlovićem, pošto je dogovor kvarteta 4v izostao sa faci lacijalima iz Rima izostao, klincima iz Zemunela Partizanu predstoji težak put do cilja, prezimljavanja u Evropi !

Partizan je bez klasičnog špica i čistača, taktikom  Save Miloševića bez budžeta u odnosu na komšinicu gde novac već nekoliko godina nije problem  izborio četiri pobede, remi u Norveškoj, a samo je poražen u Turskoj, za razliku od učesnika LŠ,  u ovoletešnjih 8 mečeva sa dve pobede, pet remija  i jednim porazom, srećnih da kao i lane na guzove izbore LŠ. Partizan je vratio Sumu i Ožegovića, a doveo samo Asana, Sadika i Natha. Ipak u jednom segmentu Partizan je nadmašio sve, od komšinice do UEFA.

Dečica iz Srbije pobedila su Molde na JNA, pobediće i AZ Alkamar sa sve amajlijom sa Istoka, čovekom vere i ljudskosti ocem Miloradom, koji kad dođe u pres ložu Partizan ma kako da igra, Partizan zna samo za  pobedu.

Evo konačnog rasporeda crno belih u UEFA Ligi Evrope.

1. kolo (19.9): Partizan - AZ Alkmar
2. kolo (3.10): Astana - Partizan
3. kolo (24.10): Partizan - Mančester junajted
4. kolo (7.11): Mančester junajted - Partizan
5. kolo (28.11): AZ Alkmar - Partizan
6. kolo (12.12): Partizan - Astana

liga evrope svi

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas