Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BELOŠEVAC DRUGI NA SEOSKIM SPORTSKIM IGRAMA SRBIJE Featured

SEOSKE SI 19

Seoske sportske igre u organizaciji  Sportskog saveza Srbije, posle  kvalifikacija  u pet područja – u selima nadomak Valjeva, Kraljeva, Majdanpeka, Petrovca na Mlavi i Zaječara imale su svoje finale u Rudnoj Glavi kod Majdanpeka. Završene su sveukupnom pobedom domaćina, nagrađenog sportskim terenom.

Trijumf je za "dlaku" izmakao predstavniku Valjeva, ekipi Beloševca.

Igre su ispunile svoj cilj, druženje kroz  sport  pokazalo je da se u Srbiji ne vodi briga samo o profesionalnom sportistima već i o rekreativcima.

seoske stef

"Animirani su ljudi sa sela i dobili su pažnju koja im i pripada a kroz masovnost  doprinosi se i zdravlju nacije", istakao je predsednik SSS Davor Štefanek.

Tačka na uspešnu pilot sezonu Seoskih igara stavljena  je poslednjeg dana  avgusta u Rudnoj Glavi, velikim finalom.

Nastupili su najbolji i drugoplasirani sa pet područja, a van konkurenciji su se takmičile  ekipa iz Republike Srpske, ekipa Vojske Srbije, kao i gosti iz NR Kine kojima se dopala čitava ideja.

U velikom finalu takmičari su se nadmetali u: nadvlačenju konopca, skoku u dalj iz mesta, obaranju ruku, nadvlačenju štapa, malom fudbalu, odbojci, šahu, narodnom rvanju, poligonu sa preprekama, bacanju kamena, struganju oblica i trci u džaku.

SEOSKE SI 3 19

seoske kamen

"Naš Beloševac je pobedio u većini disciplina osim u nadvlačenju konopca, malom fudbalu, odbojci, i šahu i što je iskoristila Rudna glava i postala sveukupni pobednik. Nagrađeni su vrednom nagradom sportskim terenom. Bilo je veličanstveno. Družili smo se radovali se pobedama, jednostavno svi smo uživali. Već smo potvrdili  kandidaturu za finale naredne godine u selu koje pobedi u valjevskim Seoskim sportskim igrama. Od organizatora smo pohvaljeni kao najbolji organizatori prelimanarnog takmičenja na Stavama", kaže Milan Gajić odbornik i predsednik SSI Valjeva, prisutan juče u Rudnoj  Glavi  na velikom finalu.

SEOSKE SI 19 2

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas