Menu

zaglavlje

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MALA GOSPOJINA I DUH STARE DAME U PARKU PEĆINA A KK METALAC ČAMI U MRAKU Featured

1bfc susuca 0

Prošle su dve nedelje čekanja da umišljeni gospodari  naših para koje  milionče preusmere u zna se čijom zaslugom prezaduženu košarku. Od tog posla još ništa ali nam se Valjevu na Malu Gospojinu desila zaboravljena fudbalska hemija. Posle koliko li godina duh Stare dame viđen je danas u valjevskom Parku Pećina.

Pre izbora novih i smene starih zvaničnika  na Skupštini KK Metalac 7.septembra  izbegnuto je   pominjanje svake odgovornosti svih što dozvoliše da KK Metalac neracionalnim finasiranjem štetočinske priče na kraju balade čak, ne daj bože, i nestane. Umesto makar javne kritike iz usta prisutnih čulo se samo da će novi predsednik sa rukovodstvom kluba i Grada Valjeva uspeti da sačuva Metalac. Uspelo su očekivano (ne)moguće. Do danas se  ne oglasiše!

Loš znak za KK Metalac još živ na papiru naredne dve nedelje. Ne bude li račun odblokiran od milionskih potraživanja poverilaca što se vuku kao creva nestaće!

U danu rođenja Presvete Bogorodice, na Malu Gospojinu desio nam se fudbalska hemija  u Valjevu i to protiv ekipe koju je delio minut pre godinu dana od ispadanja u Petu ligu.

Videsmo pobedu ekipe sa duhom Stare dane iz Parka Pećina. Drugačiju od svih, jer je izvojevana na način čekan  više od skoro četvrt veka.

Toliko hrabrosti, odlučnosti vere u sebe  a pre svega hemije pobedništva navijača i igrača  fudbalsko Valjevo se načekalo da oseti soro četvrt veka. Još ako se doda faktor igre sa 10 umesto 11 igrača, to baš nešto znači.

Pokazali su i malobrojni navijači, nešto brojniji od uobičajenih 200 u Parku Pećina, koliko vole fudbal i cene požrtvovanje. Uspostavili su toliko potrebnu hemiju sa terenom. I ovako malo koliko ih je bilo nadvisli su Sušičane. Nosili su 10-oricu crvenih do pobede, prepoznavši  tu njihovu želju, znanje i odučnost da se bore dok ne  pobede.

Uspeh sa igračem manje sa svim nadoknadama skoro 90 minuta baš zahvaljujući pomentim faktorima dobija na težini.

Opušten posle diplomiranja na Mašinskom fakultetu u Beogradu Petar  Petrović, danas starter jer i zdravlje je  "popeglao" već u 8.minutu kao poslednji igrač odbrane prekinuo je napad Sušice prekršajem a Užičanin  Vitić ga je po pe esu poslao na tuširanje.

Sa devet igrača i danas bez kiksa na golu, konačno sigurnim Milinkovićem, FK BK 2014  osuđen je da se brani do kraja meča.

U  35. minutu Soladatović  danas neumoran u oba smera, u trećem  pokušaju posle dva neuspešna udarca saigrača pogodio je u metu. Iz srca šesnaesterca  iz prve je  opalio po odbijenoj lopti, zatresao mrežu  Sušice, ispostaviće se za pobedu i konačnih 1:0 za domaćina.

Ovoga puta odbrana Valjevaca  je bezgrešno zatvarala prilaze svom golu a Gentič, Tomić, konačno i Kosić su bili uvek  na mestu i na visini zadatka.

Levi  spoljni Vićentijević  zaustavio je boćne udare  Sušičana, "tabao" goste na sredini a u više navrata pretio i u napadu. Ćupko Mićanović i klinici Belušević Lukić, te nešto stariji Plećić za primer takođe,

Sušica sa  igračem više je imala posed ali ne i šanse  za preokret.

Dobro znan valjevskoj publici Užičanin Vitić terorisan je sa pomočnicima od "navijača" gostiju  pa je i policija morala da ih opominje i pripreti.

Vitić nije ije uticao na rezultat a opravdano je poništio Kosićev autogol  posle intervencije, pomoćnika. Kosića je na kiks primorao napadač Sušice   aktiviranjem iz nedozvoljene pozicije i pokušajem da  pre njega stigne do lopte.

Revolitirani bahatošću Kragujevčana na tribinama Valjevci  su  aktivno suprostavili galamdžijama. Pomogli i ekipi za koju navijaju i u  pravom smilsu reči bili su  taj preko potrebni  nedostajuči 11 igrač na terenu.

U ovakvoj ligi za kraj leta došla je treća pobeda za 13 bod od 24 moguća. Mihajlovac, Tutin, Arandjelovac su destinacije u kojima je prosuto 6 bodova.

Sa 19 umesto 13 bodova bila bi to obećavajuća priča, bez obzira na kradju u Čačku, izmišljeni penal u Tutinu, olako ispuštene pobede u na još dva pomenuta gostovanja

Ovako za leto što prestaje  i nije loše. A šta nosi jesen videćemo.

Videćemo šta će biti sutra koje nikako da svane u KK Metalac.Već dve nedelje traje muk, jasno je ne miriše na dobro.

Nedelju obeležena lagarijama metereologa da će u sredu i četvrtak, pred "slet" dece na stadionu Partizana, padati sneg, duvati olujni vetar i da nam stiže ko zna još šta sa neba, završiče  pretposlednjeg dana leta bokseri šampiona Metalca.

Okupiće se u Valjevu da počnu pripreme za novu duplu krunu. Ekipu će predvoditi kapiten i Savić  i takođe šampioni države Janjić, Gavrilović. Grmuša i najstariji šampion Milutin Stanković, sigurno i još neko iz najbolje ekipe u državi. Novi - stari  trener Neša Dimitrijević sa rukovodstvom Metalca najavljuje nova imena dostojna dresa najbolj ekipe u državi. Ko su saznaćemo ali je sigurno da je reč o momcima kadrim da se izbore za novu titulu.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas