Menu

zaglavlje

ISTOK I ZAPAD CRNO BELI

ISTOK I ZAPAD CRNO BELI

Proteklo veče na Istoku...

JEDRILIČAR BOBAN ANDRIĆ DONEO NOVO SREBRO AK VALJEVO

JEDRILIČAR BOBAN ANDRIĆ DONEO NOVO …

Zaključak doajena Srpsk...

RUKOMETAŠI METALCA ULAZE  U SERIJU POBEDU

RUKOMETAŠI METALCA ULAZE U SERIJU …

Posle dva startna neuspeh...

EVROLIGAŠKI TRENER I DECA NA ČAROBNOM ĆILIMU POBEDE UDAHNUŠE ŽIVOT VALJEVSKOJ KOŠARCI

EVROLIGAŠKI TRENER I DECA NA ČAROBN…

 Nekome su potrebne ...

VALISOV VRTIĆ DERE  BRE!

VALISOV VRTIĆ DERE BRE!

  Premijerni nast...

SRAMAN PORAZ MUTANTA OD TAKOVA, ŠTA SLEDI?

SRAMAN PORAZ MUTANTA OD TAKOVA, ŠTA…

Kad izgubiš od boljeg, ...

BOKSERI METALCA PO NOVU TITULU KREĆU IZ SOMBORA

BOKSERI METALCA PO NOVU TITULU KREĆ…

Valjevski Metalac šampion...

PODRŠKA MLADOSTI I VALJEVCIMA ZA POBEDNIČKU ENERGIJU VEČERAS  ĐOKIĆEVOM METALCU

PODRŠKA MLADOSTI I VALJEVCIMA ZA PO…

KK Metalac na terenu s...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

NOVI POKLON CENTRU ZA VANTELESNU OPLODNJU U VALJEVU Featured

1s0

Ministarka  bez portfelja dr Slavica Đukić Dejanović uručila inkubator Centru za vantelesnu oplodnju smeštenom u Optoj blinici Valjevo.

Vredna domacija je obećanja nadavno i sa ukupno 16 miliona donacija u protekle deve godine je mnogo učinjeno da se poboljša rađanje dece a sa današnjim donacijom i  monitoring embrio razvoja i praćenje kulture ćelija nakon embrio transfera.

 Ministarka Slavica Đukić Dejanović istakla je da se ponosi  rezulatatima Centra za vantelesnu oplodnju, i da je  donacija inkubatora rezultat samo potvrda da se je svaki dinar uložen u Valjevu na najkvalitetniji način iskorišćena.

U ovoj godini je  izdvojeno 2 miliona dinara za podsticanje zapošljavanja 10 mladih majki iz ruralnih područija, kao i dodatnih 500.000 dinara za edukaciju i obuku žena za bavljenje biznisom.  Grad Valjevo je konkurisao i za projekat za nezaposlene roditelje.

1s2

“Izdvojili smo 2 miliona dinara za dečiju  igraonicu.  Za dečje igralište u naselju Kolubara 2, izdvojili smo oko 5 miliona dinara. Radujem se što su  postupci  za početak radova završeni.i što će u oktobru početi radovi. Biče to  prostor za decu, da budu još bolje Valjevke i Valjevcii”, istakla je ministarka Đukić Dejanović.

Dr Branko Budimirović, šef Odseka za biološki potpomognutu oplodnju, zahvalio se na donaciji i podršci.

"Ovo je treća poseta minstarke Slavice Đukić Dejanović Centru za vantelesnu oplodnju i Opštoj bolnici Valjevo, i predstavlja potvrdu da podrške u zajedničkoj borbi za povećanje nataliteta u našoj državi. Odsek kojim  rukovodim  do sada nije imao ovu vrstu “benč top” inkubatora,  i biče  značajno olakšanje u radu. Računajući na ovu donaciju, mi smo već tražili aneks ugovora sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje da nam omogući dodatnih 15 parova na onih već prethodnih 230 ugovorenih, koje ćemo uraditi do kraja godine. Naši rezultati su  poznati, a do kraja 2019, očekujemo rođenje 400-te bebe", rekao je dr Branko Budimirović.

Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović istakao je da je saradnja Grada Valjeva sa Vladom Republike Srbije, a pogotovo sa Ministarstvom profesorke Slavice Đukić Dejanović odlična i da su sa direktorom Opšte bonice Valjevo  i načelnikom Ginekologije već dogovoreni naredni koraci.

“Pokušaćemo da u 2020.  Porodilište, dobije jedan respektabilan ultrazvučni aparat, i posebno sam zahvalan ministarki i profesorki Slavici Đukić Dejanović na svestranoj pomoći  i na saradnji",  poručio je dr Gvozdenović

Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije Valjevac Đorđe Milićević,  na raspolaganje ne samo građanima Srbije, već i  lokal-patriota, i svojim sugrađanima jer  Grad Valjevo je za njega prioritet.

“Spoma smo bili i bićemo  između Vlade Republike Srbije i Grada Valjeva. Očekujem nove donacije  i mislim da sve što  Vlada Republike Srbije čini i radi za Valjevo, je potvrda saradnje na relaciji gradske vlasti i republičke Vlade. Na raspolaganju sam da pomognem gradonačelniku i gradskoj vlasti da se zajednički izborimo i defibisane  inicijative pretočimo u dela u interesu građana Valjeva”, bez dileme  je Đorđe Milićević.

Direktor Opšte bolnice Valjevo dr Zoran Đurić zahvalio se na vrednoj i važnoj donaciji  i poželeo da i u sledećoj godini bude novih  donacija zaj Odsek najbolji u Srbiji  jer to tvarno zaslužuje. Dr Đurić je izrazio nadu da će u budućnosti  biti i za druga odeljenja Opšte bolnice Valjevo.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas