Logo
Print this page

ŠAMPION SRBIJE U BOKSU METALAC UVELIČAO "SPORTSKI IZAZOV" U VALJEVU Featured

 1bkm 26 9

U okviru Evropske nedelje sporta  u 37 zemalja Starog kontinenta, u Valjevu  i još sedam gradova u Srbiji je  održana   manifestacija "Sportski izazov".

U Valjevu je kako trvde pojedini mediji vežbalo više  1.500  sportista svih generacija od 7 do 77 godina.

1dan aero

11 DAN VATERPOLO

1dan strelci26 9

1vak 26 9 19

dan rvaciiii

1dan sah

dan kos

1dan boba

1dan dz 26 9

1dan rk

1dan dz 1 26 9

U Šapcu koji se nadmetao sa Valjevom po tvrdnji tamošnjih medija i organizatora  u hali Ekonomske škole sportske veđštine demonstriralo je  2757  Šapčana što je bilo dovoljno da  ovoga puta pobede Valjevo u ovom takmičenju.

U halu sportova 15.septembar  došli su    članovi većine sportskih klubova predvođeni šampionima države u  boksu bokserima Metalca

Demonstracijom sportskih veština  promovisali su sportski duh, drugarstvo i ljubav ali i međusobno  poštovanje.

Na otvaranju se moglo čuti da je Grad Valjevo oduvek bio grad sporta , a  potvrda da je baš tako su brojni sportisti   i deca predškolskog i školskog uzrasta.

dan gaha

sport skola

„Želim da Vas pozdravim u ime gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića, koji je podržao ovu akciju i sve manifestacije koje se održavaju u gradu na Kolubari.  Evropska komisija, Ministarstvo omladine i sporta i Olimpijski komitet Srbije, prepoznali su šta naš grad radi u oblasti sporta i odlučili da Valjevo bude jedan od osam gradova gde se odvija sportski izazov i hvala im na tome. Valjevo je grad sporta i tako će uvek i biti.Takmičari, želim da u najboljem svetlu predstavite vaše klubove, naš grad i naravno da pobedimo Šabac sa kojim se takmičimo"poručio je  na otvaranju odbornik  Milan Gajić.

Od ovog meseca predsednik UO KK Metalac MIhailo Poček  košarkaški trener, član zlatne generacije  valjevskog kluba iz vremena kada je Metalac igrao u Prvoj ligi eks SFRJ, najjačojoj u Evropi, zahvalio se učesnicima što su došli u punom broju i poručio.

"Svi znamo koliko je sport značajan. Kroz sport razvijate svoj duh,  zdrav život i  stičete nove prijatelje. Sport je život, život je sport i zato odmah krenite sa današnjim danom sportskog izazova“

1dan povlen

1dan vk va

1dan invaldi

Manifestacija je zamišljena kao takmičenje između gradova. Grad Valjevo je kao rivala imao Šabac. U nadmetanju pobeđuje grad koji okupi više učesnika. Manifestaciju organizuju Olimpijski komitet Srbije i Ministarstvo omladine i sporta, a pokrovitelj je EU.dan total

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.