Logo
Print this page

VALJEVSKE RUKOMETAŠICE POBEDILE A RUKOMETAŠIMA IZMAKAO BOD NA STARTU SEZONE Featured

zrk obren 19Rukometašice Metalca 2015  silne  na startu  nove sezone a rukometaši poraženi u istom rangu Prvoj ligi(faktički Trećem rangu) Srbije.

ŽRK  Metalac je u Obrenovcu pobedio domaćina Radnićki 32:25(15:10) a rukometaši  istoimenog kluba iz Valljeva su ispustili bod. U Beogradu je Sinđelić slavio 27:26.

Obrenovčanke su na startu odolevale Valjevkama do rezultata 7:8 da bi Metalac čvrstom odbranom  sigurnom realizacijom uspeo da se odlepi i na odmor ode sa opipljivom prednošću  od 15:10

U nastavku Valjevke kontrolišu igru  i nema rezultatske neizvesnosti.

Kretaor igre Marta Mosurović 7 golova, kapiten Jovana Pavlović(8), Milica Nešić 5, Tea Marković 4 i Sabina Karadinović 3 gola  srušile su Obrenovčanke. Kod Radničkog je najefikasnija bila Milica Petrović sa 7 golova. U drugom kolu ŽRK Metalav 2015 je slobodan a u trećem je komšijski derbi sa ORK Loznica u Valjevu.

Rukometaši Metalca u istom rangu takmičenja gostovali su Beegradu. U nekompletnom sastavu bez trojice standardnih prvotimaca bili su na pragu osvajanje prvog boda. U samoj završnici 14 sekundi pre kraja Metalac je  postigao gol. Usledila je reakcija sudija gol je poništen i Sinđelić je slavio 27:26. Narednog  vikenda u Valjevo stiže druga ekipa Metaloplastike.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.