Logo
Print this page

UVREDE I PSOVKE TREPČI "ŠLAG" ZA TREĆU POBEDU U NIZU VALJEVSKOG MUTANTA Featured

1bfc ttrepca kraj

Senku na petu pobedu u sezoni i treću u nizu  na trećeligaškom fudbalskom Zapadu mutanta pred par stotina ljudi bacio je ponovo primitivac sa južne tribine stadiona u Parku Pećina. Vređanje i psovanje šiptarske majke srpskoj deci što nose dres kluba iz Kosovke Mitrovice, neviđeni su šamari časnim Valjevcima. Uspeo je idiot, a niko i ne pokuša stoci da stane  na rep. Ružne reči izazvale su očekivano nervozu na terenu. Koškanje je donelo prestrogu kaznu. Srevanović i  Mihalović su  prestrogo kažnjeni  crvenim kartonima po isteku 90.minuta.

1BFC T 2

Pobednika otvorenog i obostrano napadačkog derbija odlučio je gol i danas medju najboljima Vićentijevića. Kratko vraćenu loptu u kazneni prostor  Trepče prihvatio je igrač odluke i rezantnom udarcem pogodio mrežu gostiju.

Bila je ovo najslađa pobeda kragujevačkog "komunalca" na klupi mutanta od dolaska u Valjevo. Na  drugoj strani je bio Valjevac kouč Trepče Zoran Lučić dete Budućnosti, čovek koji se kao retko ko u Valjevu oponent lika li dela fudbalske štetočine Milana Milinovića. Ko zna šta bi bilo sa ekipom Slaviše Kovačevića da je kojim slučajem na kraju isključeni Mihahlović zatreso mrežu sve sigurnijeg Milinkovića.

1BFC T LUCE

Da je kojim slučajem mutant poražen, a moglo se i to desiti, iako je Trepča igrala bez pola tima, bio bi to žestok šamar stratega gostiju  "zabranjenog" u Valjevu, Zorana Lučića i njiegovoh momaka, "bosu" i treneru što vodi tim iz Valjeva. Dozvoliti da prvi klub u Gradu postane privatna prćija fudbalske neznalice, parazita i zgubidana sve  govori o onima što ga postaviše i dan danas tetoše.

Pobeda Trepče bi žestoko uzdrmala pozicije  nedodorljivih u valjevskom klubu. Otuda i silna radost, a pobeđena je samo  trećeplasirana ekipa  iz Šumadijsko- Raške zone,  dekretom ubačene u viši rang.

Trepča se sprema  da naredne srede dočeka šampiona  Crvenu zvezdu u Zvečanu jer stigla je potvrda iz UEFA da meč može da se igra na Kosovu i Metohiji.

FK BK 2104 je zabeležio treću pobedu u nizu i sa 19 bodoba (još šest je prosuto)  je samo na dva boda razlike od drugoplasirane Sloge iz Petrovca na Mlavi. Lider čačanski Borac je devetom pobedom u sezoni u debelom plusu od čak 8 bodova. Kako je danas stanje u fudbalskoj Srbiji nikoga neće iznenaditi odluka uz Kuće fudbala da drugoplasirani,  mošda to bude i mutant sa Kolubare,  iz najbrojnije lige u državi uskoči  u viši rang i zaigra  2020. u Prvoj ligi.

Zato se valja boriti i septembru propalu sezonu napraviti dobitničkom. Delimično bi se uspehom  opravdali  u vetar bačenih 100 i više miliona narodnih para od 2012. godine do danas.

Mutantu opasno preti "centar sveta" ubsko Jedinstvo(19 bodova) danas bolje od Šumadije  u Aranđelovcu (1:0). Za vrat "duvaju" Loznica( 18 bodova) i Tutin(17).   Sledi odlazak u Gornji Milanovac Takovu, dok na Ubu gostuje Tutin.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.