Logo
Print this page

CRNO BELI TEO NA DEBIJU ZAPALIO I OČARAO BOLONJU Featured

1teo bolonja

Virtus i Bolonja slavi Valjevca Miloša Teodosića. Kapiten Srbije košarakaškom magijom fascinirao je Bolonjeze u pobedi Virtusa u gtrećem kolu nacionalanog šampionata protiv Venecije 75:70.

Pri vođstvu šampiona Italije 20:10 Teo ulazi u igru i  trojkom iz Valjeva  izaziva erupciju radosti u dvoranu.

1teooo venecija

1teo 44

Za  devet minuta i 41 sekundu u prvom poluvremenu utakmice naizao je 17poena (2 od 2 za dva, 3 od 4 za tri i 4 od 4 sa linije za slobodna bacanja), imao je skok i dve asistencije.  Bolonja je u finišu meča baš zahvaljujući Valjevcu uspela da napravi preokret. Šampion Italije je pao u finišu meča sa novih pet asistencija i još 5 poena, odnosno ukupno 21 minut igre.

Tedosić je pozdravljen ovacijama Bolonjeza a skandiranje i pesma sa tribina ga vratili iz svlačionice na parket  10-ak minuta po zavšetku   meča.

Vlasnik Virtusa Masimo Zaneti  nije krio oduševljenjuje Teovom igrom i prvi ga je pozdravio na kraju meča i sjajne igre u kojom je pokazao da je vođa tima. Medju prvima povratak Teodosića je pozdravio Bogdan Bogdanović, čestitao prijatelju na igri, poželeo sreću i zdravlje,  ali i konstatovao da mu lepo stoji crno beli dres novog kluba.

1teo zaneti

"Igrači sa klupe su nam mnogo pomogli, posebno Teodosić, i to u prvom poluvremenu. Ponovo je potvrdio da kada je zdrav ima kvalitet i iskustvo da pogura  i vodi tim do pobede. Tokom tajm-auta je poručio: „Moramo biti mirni, onda sigurno dobijamo“, i to u trenutku kada je ekipa gubila 10 razlike. Tim je to čuo, a on je pokazao da je vođa, izuzetan igrač koji oseća svoju ulogu. Miloš je još daleko od forme neophodne za odigravanje utakmica na svakih tri dana. Ali oporavlja se i radićemo i dalje na poboljšanju njegovog zdravstvenog stanja", rekao je Đorđević.

1teo 00 venec

Pored Teodosića istakao se i drugi srpski plejmejker Stefan Marković sa 10 poena, 6 asistencija i 4 skoka. Teodosić je povredio stopalo letos  u toku  pripremnog  meča reprezentacije Srbije pred Svetski kup sa Litvanijom.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.