Logo
Print this page

NA PREMIJERI BLS LOZNIČANIMA MINIMALAC A U VALJEVU DANAS "BOMBA" Featured

 bkm pred Sombor

Druga sezona Bokserske lige Srbije  otvorena je derbijem u Loznici. Oko 1.000 gledalaca  u Lagatoru pozdravilo je pobedu Loznice 8:6, a gosti iz Niša silno pojačani, sa budžetom  od 10 miliona su potvrdili da imaju respektabilnu ekipu, spremnu da se bori za titulu. Na tribinama u Lagatoru meč je pratio i šampion Metalac gost Sombora sutra na premijeri u drugoj grupi BLS. Vojvodina je odustala tako da i druga grupa ima 3 ekipe, q možd i samo dve jer je i ekipa iz Kragujevca pod znakom pitanja. Jasno je da je promena  sistema takmičenja promašaj.

Od 7 borbi na derbiju u Loznici samo tri su trajale  devet minuta.

 Loznica je predala meč u pero a Nišlije u poluteškoj kategoriji.

U poluvelteru Nenad Jovanović je jednoglasnom odlukom sudija pobedio Nikolu Lazarevića i doneo Loznici prednost od 4:2. Usledio je brejk Naissusa. Petar Stošič je dobio Lovčevića prekidom u prvoj rundi. Drugi Bugarin u redovima Nišlija Rami Kiwan se posle nokdauana na startu vratio  u meč i na poene savladao srednjaša Lozničana Danijela Filipovića, za vođstvo Naissusa od 6:4.

Sandro Poletan nije imao protivnika, a superteškaš Hrvat Luka Pratljačić je za dva samo dva minuta primorao na predaju Milana Opačića. Pobednika je odlučio okršaj u teškoj kategoriji(do 91. kilograma). Veljković je jednoglasnom odlukom sudija proglašen za pobednika u meču sa Markom Docićem.

Derbi u grupi sa 4 ekipe samo je delimično je ispunio očekivanja. Utisak neutralnih posmatrača je da su slavile i Nišlije ne bi bilo nezasluženo.

"DANAS BOMBA " U VALJEVU" .

Valjevski Metalac spremno čeka otvaranje sezone. Ekipa će danas biti  kompletirana sa dva stranca. U Metalcu ne otkrivaju karte ko će pojačati ekipu. Prema poslednjim saznanjima   iz pouzdanih izvora stižu teškaš i sreddnjaš, ne iz Rusije kako se prvobitno kalkulisalo, već šampioni sa Zapada.

Strućni štab imao je na raspolaganju 8 boraca,  a tokom priprema nogu je povredio Dušan Janjić.

Šampion će  sutra  nastupiti u kompletnom sastavu sa takmičarima u svih 7 kategorija, od bantam du superteške kategorije.

Meč  sa Somborom je u 20 sati u dvorani Mostonga, a obezbeđen je tv prenos na  tv Arena sport 1.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.