Logo
Print this page

BOKSERI METALCA PO NOVU TITULU KREĆU IZ SOMBORA Featured

bkm 2019 20Valjevski Metalac šampion Bokserske lige Srbije večeras na startu nove sezone gostuje u Somboru, sa pobedničkim ambicijama.

Sa četvorkom iz šampionske sezone: Nemanja Gavrilović, Damjan Grmuša, Milosav Savić, Milutin Stanković, Dušan Janjić je odsutan zbog povrede, dva stranca Tonijem  Filipijem i Jure Babićem, te pojačanjima iz Srbije  Aleksandrom, Kristijanom i Slobodanom  Jovanovićem, Dejanom  Dašićem, Milanom Vranković i Aleksandrom  Manićem Metalac kreće ka drugoj uzastopnoj titulu u Bokserskoj ligi Srbije.

Kapiten ekipe  Milosav Savić sa zadovoljstvom istiće da je ekipa spremna za sva iskušenja.

"Radilo se pakleno, sada u fantastičnim uslovima u ustupljeniom prostoru prijatelja Vlade Bukija, nadomak reke Gradac. Spremni smo kao zapete puške. Mogu samo da obećam da ćemo se potruditi da ispunimo očekivanja ljubitelja boksa u Valjevu. Od šampiona se očekuju pobede. Potrudićemo se da donesemo bodove iz "Mostonge" i na pravi način potvrdimo da smo i dalje najbolji u Srbiji"

Sa predsednikom Draganom Vićentijevićem busom  "Laste" valjevski tim je rano jutros krenuo put Sombora.

Domaćin sa bokserima sa Kube, Gane i u protekloj sezoni uzdanicom Metalca Sašom Milovcem takođe priželjkuje pobedu. Valjevska  ekipa  je u Sombor stigla oko podne a potom je usledilo merenje i parovi su poznati.

sombor bkm

Ko će biti bolje videćemo večeras u ringu u direktnom tv prenosu od 20 sati na kablovskoj Arani sport 1.

Novu sezonu su otvorili Loznica i niški NAISUS po svemu sudeći jedini dve ekipe u grupi B.

Pored Metalca i Sombora, za prva dva mesta i plej of  boriće se i beogradski Radnički. Do kraja godine biće završena grupna faza takmičenja. Posle četiri meča do kraja godine,  u 2020. sledi plej of, odnosno okršaji prvoplsiranih i druguplasiranih ekipa iz obe grupe, a zatim i finale.

Utisak je  da novi sistem takmičenja nije najbolje rešenje,  ali valja učiti i na greškama.

Sombor i na ovaj način najavljuje bokserski spektakl.

sombor foto

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.