Logo
Print this page

SRAMAN PORAZ MUTANTA OD TAKOVA, ŠTA SLEDI? Featured

pp park pecina stadion

Kad izgubiš od boljeg, spremnijeg, veštijeg, fudbalski namazanijeg protivnika poraz manje boli. Ali na livadi pored stadiona  Metalca u Gornjem Milanovcu  mutant sa Kolubare se izblamirao i izgubio od pretankog do juče zonaša Takova 1:2. Videsmo da  "junaku "  zube lomi i "ratluk"

Klub koji raspolaže sa trećinom budžeta za sport u Gradu Valjevua a ne ulaže u mlađe selekcije, vode ga neznalice, lažovi, jednom rečju štetočine i paraziti (ne)očekivano je upao u kanalizaciju tek u oktobru, iako je pad imajući u vidi dosadašnja iskustva očekivan još u avgustu.

Igrom nedostojnoj ni jednog od toliko otetih dinara  Valjevkama i Valjevcima,  klub sa 25 miliona narodnih para a u rukama neznalice  i štetočine definitivno je obrukana vlast a u gradu na Kolubari.

Vlast se pita za sve i naravno  za svet fudbala. Iz Gornjeg Milanovca  na Miholjdan kada se ništa ne radi, poslata poruka da  je fudbalski baron Minhauzen opez zreo za turšiju, a i vreme je za brigu o zimnici. Valja ga se što pre oslobiti da svi odahnu a fudbal valjevski konačno progleda.

Pametnom dosta !

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.