Logo
Print this page

DRUGA UZASTOPNA POBEDA ŽRK METALAC Featured

 

 žrk žene oktRukometašice  Metalca ostvarile su i drugu pobedu u sezoni protiv ORK Loznica 39:31 planiranoj da im donese viši rang.

Posle dve startne pobede sa renoviranom ekipom o odnosu na  prošlu sezonu Lozničanke su želele u Valjevu  i treći trijimf. Valjevke si bile istog mišljenja, a dokaz svoje nadmoći i kvaliteta potvrdile su prvom poluvremu završenom rezultatom 20:13. Drugo poluvreme ŽRK Metalac  je dobio 19:18,  i nastavlja trku za prvo mesto u Prvoj ligi Centar, očigledno je samo liderom  Kosmajem, jedinom ekipom sa tri pobede.

Mvp meča bila je Lazarevčanka Milica Nešić koja na dvojnu registraciju igra za Metalac.

žrk m loz milica nesic

U 4. kolu je derbi sa liderom Kosmajem iz Ralje u gostima a već u sredu  u Valjevu u hali sportova 15, septembar nova utakmica u Kupu Srbije, ovoga puta sa velikim dućnikom iz prošle sezone Mladim radnikom iz Radinaca. Da li je došlo vreme za slatku osvetu videćemo za tri dana u 19 sati u hali sportova 15.septembar.

ŽRK METALAC 2015 - ORK LOZNICA 39:31 (20:13

hala sportova 15.septembar Valjevo, Gledalaca :200 sudije:Sudije: Lana Zrnić i Sofija Petrović, delegat Srđan Lončarević

ŽRK „Metalac 2015“
Mosurović 6 (1), Pavlović 9, Mijailović 2, Karadinović 4, Belušević, Gajić, Aksentijević, Marković 1, Nešić 6, Đikić., Starčević, Birčanin 1, Despotović 7, Đurđević, Spasojević 3 i Tripković.
Sedmerci: 2(1) Isključenja: 16 min.
ORK „Loznica“
Rašević., Grgić 6, Matić 1, N.Tešić, Petrić, Kuljanin, Gligorić, Živanović 4, Popović, Tišanović 1, Ivanović 5, Tešić, Simić  8 (7), Avramović 5, M.Tešić  i Petrić 1 (1)
Sedmerci: 10(1) Isključenja: 12 min.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.