Logo
Print this page

PROČIŠĆENJE JE JEDINI PUT DO POBEDE Featured

lopte3

Trošiti život na pogrešne ljude postaje nepisano pravilo. Kad se u oktobru Sunce opusti majica je neminovna, ali da izazove toliko reakcije je neobjašnjivo. Pršte po društvenim mrežama reakacije na stav ŽRK Metalac o majici Novke Savić na skupu podrške uzbunjivaču Aleksandru Obradoviću u centru Valjeva.

Da uperi prst u Novku Savić zbog KLUPSKE majice i ličnog stava prema Aleksandru Obradoviću SNS je omogućio svom  revnosonom vojniku Milanu Gajiću. Drug Milan je član UO ŽRK Metalac, neki tvrde i potpredsednik, a  i suprug  predsednice i golmanke istoimenog kluba, ali  pre svega odbornik SNS u Skupštini Grada Valjeva.

Pravo na lični stav, ili kroz saopštenje ŽRK Metalac   prema Novki Savić niko mu ne može osporiti.

Gajića je iznedrila politika, a u SNS-u je samo isplivao na površinu.

Viđen je najpre iznenada u fudbalu, po zadatku, naravno partijskom a na kakvom drugom bi bio. Iako  iz najboljih namera  aktivno je  učestvovao u devastaciji i gašenju sa imenjakom mu Milanovićem, FK Budućnost.

Nije mu bilo teško da prepozna da je Milinović beznadažen slučaj. Ostao je u fudbalu  aktivan na svoj delegatsko- predsednički način, u Fudbalskom savezu Valjeva.

Uključio se u rukomet, pa je supruga golmanka, posle PISMENE OSTAVKE 15.11.2018,  Novke Savić jednoglasno na Skupštini izabrana za predsednicu ŽRK Metalac. Gajić je aktivan je u streljaštvu, gde sudi, a sve je  češće se viđa na izložbama pasa.

Iskoristio je majicu viđenu na skupu podrške uzbunjivaču da  preko ŽRK Metalac  ponovo kaže svoj stav o Novki Savić pored Marije Radosavljević najveće sportiskinje Grada Valjeva  u 20-om veku.

Novka mu je kost u grlu, što je opet isključivo njegov problem, da li je član žutih ili ne manje je bitno.

Osim  što je najbolja rukometašica u dosadašnjoj istoriji valjevskog ženskog rukometa, inicajator sa još nekoliko bivših rukometašica obnove i predsednica kluba posle gašenja,   Novka Savić je persona grada u svakom pogledu, jednostavnije  čovek.

I ona ima svoj stav o Milanu Gajiću.

A Valjevke i Valjevci  na skorašnjim izborima imaće priliku da  kažu šta misle o svakome ko se bude kandidovao i bio  učesnik izborne "utakmice" pa naravno i o Milanu Gajiću, ali ne i o Novki Savić jer ona se za sada ne bavi tom vrstom "sporta".

I zato budimo ljudi ne osuđujmo bilo koga zbog stava o majici. Sunce je isključivi krivac što nas ovoliko prži  kada ni vreme ni mesto nisu za prženje.

A Na Suncu nikome nije lako. Pečemo se svi i majicima i bez njih.   

Za razliku od štetočina  što su u košarci bili na plati a ovi novi bi takođe,   u odbojci je kazandžija takođe  preplaćen, dok o fudbalu ne treba trošiti reči,  Milan Gajić da se razumemo nije na klupskoj plati. Uspeo je  gde treba da se izbori za više novca za ŽRK Metalac 2015. Uspeo je da se  "oslobodi"  Novke Savić. Ne voli je, neću reći mrzi je iz dna duše.

Ni  Novka Savić ne voli Milana Gajića opet tvrdim.

Još uvek biramo koga ćemo da volimo.

A  istina i pravdu kao i voda pronađu svoj put do slobode i pobede.

I zato svi koji ste za jednu ili drugu stranu, možete pobediti.

Zna se i kako. Potrebno je samo izbrusite formu i na martovskim izborima izaći na utakmicu. U ponudi su  oglodana kost  i lov ali  sa nekim novim lovcima,  aktuelni i oni pre njih su odavno provaljeni,  pa šta vam bog da.

Možda se pročišćenje i dogodi. Samo treba verovati u katarzu i desiće se. Valja konačno prestati sa trošejm života  na pogrešne ljude.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.