Menu

zaglavlje

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA SVETU U IZBORU AKADEMIJE "LAUREUS"

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA …

Foto: JAVIER SORIANO / ...

VALIS SA POLJUDA I SPLITSKE RIVE USKOČIO U PREMIJER  VATERPOLO - JADRANSKU LIGU!

VALIS SA POLJUDA I SPLITSKE RIVE US…

foto vk valis Kako piše...

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM  VALJEVKA MAGDALENA  OBUĆINA KRČI PUT KA ZVEZDAMA

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM VALJEVKA MAGDA…

foto oss Kad od malih n...

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"ĐAVOLI" SA OSTRVA POSLE KUKURIKANJA U LONDONU NISU OMELI CRNO BELU MAGIJU Featured

axp kVeče posle ponižavanja  "ljubimice" u londonskoj magli na "Totenhem Hotspur stadionu" u prestonici Srbije u hramu fudbala igrao se  fudbal  za istoriju. Spektakl za primer videla je Evropa  poklič kakvog nigde nema: Partizane napadaj!" i 35.000  srećnika uživalo je u nestvarnoj noći crno bele magije. Lopovluk španskog inkvizitora, ukradeni penal  uz tumačenje experta po junskim pravilima ružni deo sinoćne bajke. 

Velikan je  pbedio je i odneo bodove, nemoćan da u drugom poluvremenu makar jednom ugrozi Stojkovića.

"Duvač"   Španac nalik  svojim "frankovcima" pored more "grešaka" čak se drznuo da  ukrade i onih 10 sekundi  duplo skraćene verzije  od 180 sekundi  nodoknade  vremena, i da ne zaboravim još 30 sekundi zbog izmene igrača u tom delu igre.

Čusmo od tv eksperta da je kaka govance, odnosno da po novim pravilima od letos penal nije jedanaestarac!?.

Kako ako ne baš tako tumačiti nesuvislu trvdnju experta  da namerno igranje rukom posle nevidljivog  dodira lopte i glave  igrača Mančestera nije penal.

PENAL ČIST KAO SUZA, namerno igranje rukom je za sve osim za kaka experta i "navijača srpskog tima". Za koji navija dokazao je više puta tako da je ovo njegovo ulizivanje previše licemerno i jadno.

Veliki moćni Mančester Junajted je pobedio Partizana golom iz penala, jer je "ćelavi" zakasnio. Samo "sekund" šta li to behu manji delovi  vremena expert je saznao tek na kraju utakmice i pojasnivši  poput razjarenog bika  kad nije  i kad jeste  penal.

To što je Miletić glavom  uputio loptu a  Englez upotrebio  "vazduplohov" i  "teleprontovanje" da sakrije igranje rukom sve govori

Toliko o stručnostu i čestitosti vrlih zaštitnika srpskog kluba trija : Nedić, Mijaljević,  Strainić.

experti2

Partizan je još jednom demonstrirao fudbalsku magiju.

U drugom pluvremenu je  nadigrao velikana, ali je pored pomoći države radost pobede uskratila MALO i SREĆA.

Bez obzira  što su Crveni đavoli igrali  bez najplaćenih Imaju oni skuplje i bolje igrače,  par klinaca je pokazalo   sinoć da izrastaju u  fudbalske zvezde. To što je  Solskijer bio prinuđen da pojačava odbranu i da  brani  posle gol prednosti iz poklonjenog  penala uz pre toga dve lepe šanse i stative, više  nisu  šutnuli  na gol Stojkovića, govori najviše o vrednosti igre Partizana.

Pobedu Mančesteru je pored pomentog "frankovca"  sačuvao je gaučos na golu.

Čovek je skinuo tri zicera Sadiku, Sumi i Asanu, a u par navrata ga je i sreća pogledala. Projektili Natha, Sadika  crno belih topdžija  umesto u mreži leteli su okolo  i završavali  tik pored stative, jednom je Sadik i pogodi.

Partizanova publika je u nestvarnom zanosu fudbalske magije nosila ekipu kao nikada do sada u 21. veku, Trebalo je   osetiti tu magiju energije sa tribina. Smenjivale su se  vulkanske erupcije sa kao u stara dobra vremena kracatog staddina tokom nepuna  93 minuta igre.

Neuobičajeno je za velikana valjanja i simuliranja igrača. Kradljivac vremena i penala, dva a ne jednog za Partizan naravno,  nedostojan da mu se ime pomene bio je 12. igrač đavola.

Prepoznavanjem  vrednosti, pozdrav   Mančesteru  na kraju meča i ovacije igračima Partizana navijači su potvrdili svoj nivo kulture, ljubav  i poznavanja fudbalske igre. Korteo crno belih lavova  ka  sve četiri tribine pozdrav i pesma sa navijačima najbolji su  dokaz su ko je  pobedio 24.oktobra na JNA.

Navijačima Partizana niko ne može prodati rog za sveću!

Piše se rezultat a sa ovakvom igrom nema bojazni rezultat neće izostati u Mančestru i Alkmaru bez obzira na sinoćnih   pola tuceta u mreži Astane.

Letnja noć pred kraj oktobra je za nama a do novog plesa, konačno je red i da sreća pogleda bjanko nere  čekaćemo do 7. odnosno 28 novembra.

Na redu je zasedanje moralističko antirasističke antipartizan  komisija UEFA.

Ako danas  ne utvrdi novu krivicu i ne  odmeri novu drakonsku kaznu  zbog krcatog stadiona i navijanja kakvog nikgde nema, biće ponovo fudbala na JNA.  

Prave pobednike i istinski  ponos fudbalske Srbije, kome država  pomaže, sinoć je samo izostao telefonski poziv pa zato i niko gol nije dao, videćemo u ponovo  decembru,  kada za fudbal nema baš previše mesta.

"Miljenica i ponos" ima na koga da se ugleda i nešto nauči od pobednika fudbalskih i košarkaških jer parama se ipak ne može sve. Izuzetak postaje pravilo, Lokomotiva je završila na sporednom koloseku u paklu Pionira pa je Evrokup u Srbiji iznad Evrolige. Pe Pešićeva Barsa je nastavila što započeše Budućnost, Krka i Makabi. Do konačno novog buđenja, ali sa trenerom koga danas još jedan umišljeni ekspert nema.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas