Logo
Print this page

MEMORIJAL GENERALA ĐUKIĆA I NOVI KK METALAC ZA SPORTSKI DOŽIVLJAJ OVE SUBOTE Featured

mem 19Posle trećeg trofeja u nizu odbojkašica Želje iz Lajkovca, Superkupa Srbije furioznog starta  šampiona Srbije u boksu Metalca u Somboru, usledili su  novi uspesi u valjevskom svetu sporta. Danas su u centru pažnje sve sakatija trka u čast generača Svete Đukića oca srpskog olimpizma, u podne na ušću Obnice u Jablanice u Kolubaru kod Platana.

Večeras sledi i novi košarkaška čarolija na valjevski način. Metalac u19.30 dočekuje aleksinački Napredak ekipu sa nekoliko vrlo kvalitenih igrača u hali sportova 15.sptembar

Za nama su uspesi vaterplista Valisa u Prvoj  B ligi, niz od tri pobede dok VK Valjevo ima sam i bod, ali u rangu više u Prvoj A ligi.

Mala biciklistikinja Tare Čulić pobedila  na   Velikoj nagradi Beograda, drugo mesto osvojio je klupski  drug iz ekipe  Sputnjik  Bogdan Angelovski , četvrto  Borisav Djurić, sedmo  Vanja Maksimović i 10. takođe sputnjikovac  osmogogodišnji  Lazar Angelovski. BK Boba je nastupio sa kadetima. Branislav Goločevac je bio treći, Viktor Minić 7, Filip Milinković deveti

Na plivačkom mitingu u  Kragujevcu najbolja plivačica  Valisa Anja  Radojević je pobedila,u dve trke na 100m slobodno i 100m leđno, dok je u disciplini 200m mešovito bila treća.  Nemanja Pavlović je pobedio na  200m slobodno, dok je na duplo kraćoj distanci stigao do trećeg mesta, a na  100m prsno je osvojio srebrnu medalju. Jana Mitrović je na  200m slobodno bila treća a dobar nastup su imali Đorđe Živković i Uroš Paramentić.

Karatisti KK 014 i Mioonice u Kupu uže Srbije odlični.

Valjevka Andra Krstić i Kesnija Krstić su pobedile u katama.

Tamara Dražić je bila druga,kao i Viđnja Đurđević, Ivana Matić, i Matija Soldatović.

Mioničanisu bili još bolji. Kata tim Sekulić, Ostojič, Nikolić  je pobedio.Nikola Ranković zlato i bronza,  Nikola Sekulić zlato i srebro, Aleksandar Nikolić bronza, Helena Pavlović, Čeda Rakić. Luka Simović, su bili drugi u svojim kategorijama, Markov Vasiž, Olivet Ostojić, Jana Popović i Milica Mijailović treći.

Danas je još jedna 19. po redu trka u čast Svete Đukića oca srpskog olimpizma. Dezorganizacija je najveći problem i biće tako dok se nesmenjivi ne sklone.Na  ruku ne ide i zabrana da se trči svakog 28.oktobra već samo u dane vikenda. Danas je još i prvenstvo države u Šapcu

U centru pažnje subotnje večeri je košarka.

Metalac čeka Napardak iz Aleksinca. Sve  pripremljenija ekipa Vladimira Đokića sa već prepoznatljivom energijom sa tribina može do duge pobede. Valja to videti i zašto ne reći podržati monke i  UŽIVATI!

U isto vreme vaterpolo u Petnici: VK VALIS- Singidunum.

Predigra je rezervisana za odbojku. OK VA 014 dočekuje Novi Sad  danas u 16,30 u prvom kolu Prve lige Srbije.

U nedelju ŽRK Metalac igra derbi sa Hazenom u 19 sati a Srbijanka na startu nove odbojkaške prvligaške sezone čeka Rodu iz Beograda.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.