Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKI ODBOJKAŠI ZASENILI SVE NA SVETU PETKU Featured

1 ok va ns marko

Pred šokanantnu promenu vremena, kišu i sneg što slede za koji dan, tako tvrde nadležni, valjda će se Valjevo pročistiti i biti manje zagađeno, sportska dešavanja su dodatno ulepšala dane miholjskog leta.

Korak ispred svih su odbojkaši VA 014 kluba Bauwesen. Sada ponovo samo  prvoligaši pobedili su solidnog rivala iz Novog Sada veče  uoči Svete Petke 3:1.

Bez Crnog Ražnatovića zaboravljenog kao da nije bio najzaslužnji  odbojkaški bum i sezonu igranja u eliti, sada sa svojom izabranicom Nikolinom uskoro i naslednikom na novoj destinaciji, OK VA 014  je startovao imajući u vidu sve okolnosti, iznenađujuće pobedom.

Debitant u ulozi trenera žalost još bez licence Marko Adamović je vodio ekipu sa tribina i posle porođajnih muka doveo je do višestruko značajnog uspeha. Novosađani su se posle 0:2 vratili u život i izbiljno pripretili ali je kouč Valjevaca hrabro odlučio da 4. setu u igru ubaci mlađanog Miloša Markovića. Bio je to dobitnički potez na otvaranju sezone, turbulentne a kakva bi mogla da bude kad  su finanasije najveća muka, mnogo veća od iskušenja pred koja će novi tim stavljati rivali u Prvoj ligi Srbije.

1 ok va ns milos

U svetu odbojke na praznik Svete Petke beležimo i startnu pobedu takođe prvoligaša Srbijanke 014 na Studentu takođe se 3;1(25;22, 25:22, 22:25, 25:16)   protiv Rode, mlade i poletne ekipe iz Beograda. Valja samo konstatovati da je ključni igrač valjevskog tima bila Mitrovićeva.

1ok srb roda

OK Valjevo je na startu Prve B lige gostovalo u Beogradu. Partizan 2 je pobedio 3:1.  

Šampion države je poražen kod kuće od neporaženog  Jedinstva iz Stare Pazove 1;3, Drugi poraz u prva četiri kola Želje nije očekivan, ali imajući u vidu da ovo nije šampionski sastav Lajkovčke ekipe, biće dana za megdana sa pojačanjima  koja će zasigurno stići. Ubljanke su upisale drugu pobedu u sezoni i to u Zrenjaninu protiv Kleka bez izgubljenog seta.

BICIKLISTA MARATONAC BOŠKO PETROVIĆ DRUGI  U DRŽAVI

Član  " Outdor bike" biciklističkog kluba iz Valjeva Boško Petrović je osvojio srebro na državnom prvenstvu u Šidu.

Na stazi dugoj 4o km u okolini Šida u kategoriji Mastersa Petrović je vozio  u konkurenciji u MTB disciplini maraton. Taktičkom vožnjom   u poslednjem krugu izborio za odličnu poziciju u završnici gde je kao drugoplasirani iza pobednika Marića iz Kragujevca zaostao  10-ak sekundi.  Na prvenstvu je nastupilo i 6 biciklista BK Sputnjik.  Tara Čulić je bila najbolja među mlađim poletarkama. Dvostruki trijumf  u kategoriji mlađih kadeta ostvarili su Borisav Đurić na stazi dugoj 20 km, drugi je bio  Bogdan Angelovski. Na šestom mestu trku je završio borbeni Vanja Maksimović, a sedmi je bio Nenad Nikolić.  U kategoriji mlađih poletaraca, Lazar Anglovski je osvojio svoju prvu i to bronzanu  medalju.  Dobri rezultati ostvareni u poslednja dva meseca su stigli zahvaljujući pojačanim aktivnostima takmičara-članova kluba u  novoformiranim biciklističkim sekcijama u školama, posbeno u  OŠ Andra Savčić , OŠ Nada Purić i Desanka Maksimović.                 

ŽRK METALAC NADIGRAO HAZENU U DERBIJU

Na trećeligaškoj rukometnoj sceni ŽRK Metalac 2015 je večeras igrao derbi sa Hazenom iz Beograda i pobedio 29:19(14:10), Presudila je bolja igra mnogo jačeg tima Valjevki i bezbroj tehničkih grešaka mladog sastava iz Beograda od ove jeseni  u trećem rukometnom rangu Srbije zajedno sa  Kosmajem.

 

1zrk haz 0

Mosurović i Belušević, proglašena za mvp utakice su postigle po 6 golova,  Pavlović 5, Mijailović i Karadinović po 4. Videli smo na delu i Teu Marković ćerku nekada ubojitog fudbalskog golgetera Raše Markovića, dvostrukog strelca kao i Nešićeva. Kod Hazene Kaitović je postigla 7  a Mančić i Voštić po 4 gola.

Sa tribinama derbi je pratila i ikona valevskog i srpskog ženskog rukometa Novka Savić u društvu nekadašnje kolgenice sa terena, pivota Rade Budmirović, sada Tripković, zbog povrede kuka prinuđene da ranije završi karijeru.Svaka iluzija da je najboljoj svih vremena u valjevskom svetu rukometa uskraćeno pravo da gleda utakmice kluba obnoviljenog pre 4 godine baš na njenu inicijativu, na ovaj način je obesmišljena i demantovana.

ŽRK Metalac 2015 je jedina neporažena ekipa u Prvoj ligi Centar. Pred novi derbi sa Medicinarom 2 Valjevke  trenutno imaju 8 bodova, dva više od Šapčanki.

Takođe u beton Trećoj ligi ORK Metalac je pobedio UB 21:19 u zaostalom meču, a  na gostovanju u Velikoj Plani Sloga je slavila 24;20.(13;10) pa je Metalac ostao na 4 boda iz pet mečeva.

MUTANT POBEDIO U RABROVU  

U svetu fudbala mutant sa Kolubare FK BK 2014 slavio u gostima. U Rabrovu je pao RSK  za  drugo mesto na kraju oktobra, a pred derbi sa Slogom 33 iz Petrovca na Mlavi narednog vikenda u Valjevu.  Kao i valjevski tim Sloga 33 i ubsko Jedinstvo imaju po 25 bodova, devet manje od čačanskog Borca.

KLINCI VALISA GAZE REDOM

Vaterpolisti Valisa isključivo sa svojom valjevskom decom, prosek godina je 16,5 u Prvoj B ligi nižu pobede. Treća u nizu stigla je u SRC Petnica gde je savladan Singidunum sa 14:9 iako se previše soliralo. Rezultat i pored lošije partije nije izostao.

Milioneri u rangu više u Prvoj ligi Srbije VK Valjevo ostali su na jednom bodu, posle novog poraza ovoga puta u Beogradu od Banjice 9:13. Od osmorke iz Kragujevca očigledno nema previše vajde.

 DVA PLIVAČA VALISA NA KAMPU U BEOGRADU

Na plivačkom kampu za najtalentovanije takmičare sa regiona Centralne Srbije na bazenu Republičkog zavoda za sport na Koštnjaku i na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu učestvalai su i plivači Valisa Simon Stefanović i Vuk Tešanović, dok je Branislavu Kovačeviću ukazano poverenje da bude trener rukovodilac kampa. Pored testova za procenu efikasnosti plivanja u svim plivačkim tehnikama, obavljeni su i testovi snage, gipkosti, psihološki testovi, antropometrijska merenja i merenje kompozicije tela, nakon obrade i analize podataka svi klubovi će dobiti rezultate svojih plivača sa preporukama za dalji rad u cilju postizanja što boljih rezultata.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas