Logo
Print this page

POBEDE VALJEVSKIH PRVOLIGAŠA U ODBOJCI Featured

1ok va mladen 1Odbojkaši OK VA 014 zabeležili drugu pobedu u 3. kolu Prve lige, a isti uspeh ostvarila OK Srbijnaka.Treći poraz u nizu odbojkašica OK Valjevo.

Povratnik iz elite u prvoligaško društvo  večeras je pobedio neugodni Mladenovac sa 3:0 za  drugu pobedu i ukupno 7 bodova, jer u Velikom Gradištu VGSK je slavio 3:2.  

Gledaoci su videli dominaciju eks superligaša u prva dva seta, a u trećem preokret za pobedu sa Valjevaca sa nulom.

Mladenovac je odličino skautiran a Marko Adamović je znao da parira izmenama u trećem setu kada se činilo da gosti mogu do preokreta.

1ok va mladenovac

Bilo je zanimljivo i  uzbudljivo prvi je komentar mladog trenera OK VA 014

"Meč je obilovao lepim potezima i atraktivnim poenima. Momci su odigrali angažovano i borbeno od početka do kraja. Ispoštovan je i najsitniji detalj dogovoren u pripremi utakmice.Prva dva seta su prošla onako kako smo i očekivali,u trećem je  došlo je do promene igraća u ekipi Mladenovca. Zaigrali su bolje. Ulaskom Bobovca Vujisića i Markovića ušli smo  ponovo u naš ritam anulirali prednosti zasluženo slavila sa 3:0. Pohvale za sve od kapitena Strahinje Radića, Djokića, večeras prvog  poentera Vešovića, do  naših pojačanja Gmitrovića Nedeljkovića i Milenkovića, te  Bojana Jevtovića koji izlazi iz povrede kolena a odigrao je jedan sjajan meč te  mladog Markovića. I da ne zaboravim da pohvalim one bez šanse  u ovoj utakmici da uđu u igru,  ali će imati svoju priliku možda već u narednoj: Jakovljevića Nedića Timotića i Paramentića. Podrškom su doneli dobru energiju za igru momaka na terenu. Sledi  gostovanje u Smederevu. Jak rival, ali predaje nema, idemo na pobedu", poručio je za naš portal trener pobednika  Marko Adamović.

Još jednu pobedu od 3:1 zabeležile su odbojkašice Srbijanke 014, posle poraza od filijale  Stare Pazove Omladinca u Banovcima bez dobijenog seta prošle nedelje, a večeras  poraženog s a"nulom" u Sremskoj Mitrovici.

I večaras je kao i prptiv Rode faktox pobede bila  Ana Mitrović.

ana mitrovic bum bum

Ako je suditi po "ranim radovima" favorit broj jedan za ulazak u elitu je Srem, slede Vranje i Srbijanka 014 narednog vikenda gost  Radničkog u Beogradu.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.