Logo
Print this page

PLIVAČI VALISA TREĆI EKIPNO NA KUPU U KRAGUJEVCU Featured

KUP KRAGUJEVCA 2019

Na  plivačkom mitingu u Kragujevcu uz učešće30 klubova iz Grčke, BIH, Severne Makedonije, Bugarske i Srbije, sa 388 plivača plovačo Valisa  su bili ekipno treći

 Radojević Anja  proglašena za najuspešniju plivačicu u svojoj kategoriji, Anja je bila najbolja u disciplinama 50m i 100m leđno, a do bronze je stigla u disciplini 50m slobodno.
Štafeta Valisa u disciplini 4x50m mešovito miks u sastavu: Radojević, Damnjanović, Dašković i Stefanović je bila druga u apsolutnoj konkurenciji.
Anđelija Damnjanović  pobedila na 50m i 100m prsnoa,  Milica Ristić  na 50m leđno u svojoj kategoriji, dok je u disciplinama 50m slobodno i 100m leđno stigla do srebra. Jana Tomašević   je na  100m delfin stigla do srebra, dok je treća bila u disciplinama 50m delfin i 50m slobodno.

Simon Stefanović  je bio drugi na  400m slobodno i treći na 50m slobodno, a Teodora Ilić  druga na 50m prsno.

Ognjen Dašković   stigao do bronze u disciplinama 50m slobodno i 200m slobodno. Vuk Tešanović je bio treći u disciplini 100m delfin, a Maša Radojević je postigla isti uspeh u disciplini 100m slobodno.
"Ovaj miting je potvrdio da smo među najboljim klubovima regiona, ali i u zemlji. Najbolji plivači su potvrdili uzlazni nivo forme što ohrabruje pred državno prvenstvo u decembru. Podsećamo sugrađane da svakog radnog dana od 18h u bazenu Tehničke škole vršimo upis novih članova, a akcenat je na neplivačima i plivačima od 6 do 8 godina", kaže predsednik kluba Branislav Kovačević.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.