Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"SAMOUBISTVO IZ ZASEDE" METALCA U BEOGRADU Featured

kkm aleksinac

Priželjkivani  trijumf Metalca na  Đurđic u gostima u "Braće Jerković"  je izostao. Valjevski prvoligaš  je izgubio dobijenu utakmicu od  OKK Beograda 71:76( 11:11‚ 28:22, 20:15, 12:28). Nizu izgubljenih utakmica u Evropi Partizana i Zvezde pridružio nekada im ravopravan partner a sada klub da preživi 2020. godinu, valjevski Metalac neočekivanoim porazom u Beogradu.

Soldina igra izabranika Vladimira Đokića u drugom i trećem kvartalu i prvih pet minuta odlučujuće četvrtine potvrđena kontrolom igre i rezultata, nestala je u trenu.

Metalac je na nevrovatan način  izgubio prednost  68:57, aktuelnu  5,5 minuta pred kraj meča.

Šta  se dogodilo u glavama pojedinaca teško je reći, ali ličnim odnosom i katastrofalnom igrom u odbrani,  Anđušić, do tada zapažen u napadu (5-4 za tri)  i Vojinović, nije mu prvi put da "spava" otvorili su vrata "klonferima" do pobede. Nadovezao se, daleko od toga da je spreman, i umor  Saše Vasića.  Za nepunih 5 minuta Musić, Langović, Jovičić, Matković i Brekić serijom od 15:3 doneli su potpuni preokret 73:71.  Posle neverovatnog  promašaja  zicera najboljeg u redovima Metalca Tome Vasiljevića 16 sekundi pre kraja, meč viner  Novak Musić novim poenima sa linije penala već viđen poraz pretvara u prvu pobedu OKK Beograda u sezoni.

Šta je tu je, glavu gore ali  valja poraditi na sebi i na ličnoj odgovornosti. Malo drugačiji odnos prema poslu sprečiće novo "samoubistvo iz zasede".

Valja se što je moguće pre osloboditi nadmenosti,  besa, pohlepe, zavisti, i taštine, odnosno samoljublja, a   "ugroženom" ponosu i sujeti  zakazati sastanak tek po završenom poslu.

Dobro se zna u kakvom stanju je KK Metalac danas. Ne postoje nezamenljivi moraće što pre da shvate umišljeni da nisu bogom dati.

Sinoćni poraz u Beogradu a biće ih  u sezoni što traje još, teških i bolnijih možda,  je samo jedan od ožiljaka što ostavlja prošlost kluba.

Valja samo istaći, svi ovi momci naravno i oni zbog kojih smo ljuti zbog onoga sinoćnog poraza, će do kraja godine primti  samo drugi deo oktobarske plate. Baš oni plaćaju ceh iz prošlosti, ali i dobro znaju svi gde su i zašto su došli.

Per aspera ad astra!  

"Nemoguća misija" se nastavlja. Narednog vikenda u Valjevo stiže Novi Pazar. Ranjiv i umoran kao i svi drugi ABA-2 ligaši.

 Težak rival, ali i inspiracija da se  odgovorni  za sinoćni poraz dozovu pameti, pa da se košarakaško Valjevo raduje trećoj  pobedi  u sezoni.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas