Logo
Print this page

KOŠARKAŠKI ZEMLJOTRES VALJEVSKIH GIMNAZIJALACA Featured

 1KK GIMNAZIJA

Valjevski gimnazijalci, košarkaši obaležavaju kraj novemra.

Na košarkaškoj Međuokružnoj finalu u Beogradu valjevski gimnazijalci su osvojili prvo mesto  i plasirali se na završni turnir. Sa vršnjacima, pobednicima pobednicima  preostalih turnira boriće se za titulu najbolje košarkaške Gimnazije u Srbiji.

Na turniru na Novom Beogradu u palati sportova "Ranko Žeravica" u polufinalu ekipa Valjevske gimnazije je pobedila Loznicu sa 78:69, a Staropazovački gimnzajalici iznedaili su favorita sastav Sportske gimnazije iz Beograda 81:77,  i izborili finale za Valjevcima.

Finale je donelo novi uspeh mladim Valjevcima. Pobedili su 74:71 i igraće na  na finalnom turnuru 4 najbolje Gimnazije u Srbiji.

Ekipu je vodio trener Dragan Đurđevićkić a igrali su: Ognjen Blažić, Nemanja Janković, Krsman Pavlović, Nikola Gajić, Matija Todosić, Mihailo Ranković, Darko Slavić, Danilo Medenica, Dušan Božić i Luka Milićević.

Pojačan godinu dve starijim vršnjacima  u prvenstvu Srpske lige vrtić iz Valjevske gimnazije u dresovima Studenta  je u gradskom derbiju čak sa 22 trojke zatrpao do vrha koš Radničkog.

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.