Logo
Print this page

MALE RUKOMETAŠICE METALCA AKTERI JUBILEJA 7 DECENIJA RSS Featured

zrk bgd m deca 08foto zrk metalac 2015         Na svečanosti povodom obeležavanja 70 godina postojanja Rukometnog saveza Srbije  održanoj je u velikoj sali Skupštine grada Beograda izražena je  zahvalnost  svima za prošlost koja služi kao putokaz za bolje rezultate, razvoj i dalji prosperitet rukometa u Srbiji. U čast jubileja u dane prvog decembarskog vikenda održana je  reviji mladih rukometaša i rukometašica u prestonici.

rss akademija

foto RSS Po ugledu na sve koji su  istinski doprineli  slavi srpskog rukometa, na jedini ispravan način  jedinstveno u zdravoj sportskoj astmosferi mladi iz Srbije su igrali rukomet, upoznali se, zbližili, radovali pobedama i medaljama.

BGD ZRK

foto žrk metalac 2015  Male Valjveke članice ŽRK Metalac 2015 napravile su  novi u nizu koraka što slede u obuci usavršavannju i nadgradnji svog rukometnog znanja.

U dresu ŽRK Metalac 2015. igrama i rezultatima su  ponovo potvrdile da se u valjevskom klubu poklanja značajna pažnja najmladjima.

Ivana Marić, Marijana Maksimović Vanja Savić, Nikolina Pivić, Marija Rasulić, Aleksandra Starčević, Sofija Milovanović, Jovana Vasiljević, Đurđa Mitrović, Iva Đurđević, Dunja Jakovljević, Nikolina Tripković, Dunja Radojičić, Katarina Pavić sa trenerima  Katarinom Djurić i Ljiljanom Novokmet dostojno su  reprezentovale valjevski ženski rukomet. Potvrda je i drugo mesto i srebrna medalja u konkurenciji devojčica rođenih 2008. i mladje  i priznanje  za najboljeg golmana i igrača finala.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.