Logo
Print this page

POBEDA I PORAZ VALJEVSKIH ODBOJKAŠKIH PRVOLIGAŠA Featured

ana m s ljig

foto Sreten Pantelić Pred svojim navijačima valjevski odbojkaški prvoligaši su ovog  vikenda zabeležili  pobedu  i poraz.

OK Srbijanka 014 je posle značajne pobede u Vranju imala mnogo lakši posao na Studentu. Slabe Ljižanke nisu pružile jači otpor i nije izostala brozopotezna i laka pobeda od 3:0. Kao i u Vranju i na svim dosadašnjim utakmicama kapiten Ana Mitrović je vodila Valjevke do novog trijumfa u sezoni i još jednom potvrđene treće pozicije na tabeli Prve lige Srbije.

Odbojkaši VA 014 Bauwesen su dočekali pretendenta na elitu Metalac -Takovo i izgubili 0:3.

"Milanovčani jure Super ligu. Imaju igrače sa ogromnim internacionalnim iskustvom plus dva stranca iz Libije i Malija. Mi smo ušli u meč "bledo", što je protivnik iskorostio nametnuo svoj ritam i ostvario plan". Iako su na trećem mestu u ligi, duga je sezona i sve je otvoreno i za njih i za nas. Naš cilj je da mladi igrači stasaju, pa ako Bog da uskoro ponovo krenemo u borbu za mesto u u eliti", kaže za naš portal Marko Adamović trener VA014 Bauesen. Valjevci su posle 8 kola na sedmom mestu sa 11 bodova. Narednog vikenda idu u goste Železničaru u Beograd.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.