Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TREĆU POBEDU U NIZU METALCA SPREČILE POVREDE I ZAMOR Featured

1kkm dinamik 00Metalac je bio u prilici da trećom pobedom u nizu, posle trijumfa u Novom Sadu i Pančevu, napravi  večeras u Valjevu ključni korak ka opstanku u KLS. Bolja  igra u većem delu meča nije krunisaana 5-im trijumfom. U finišu  Dinamik je odigrao odlično pogodio dve vezane trojke i odneo bodove iz hale sportova 15.septembar  84:78.

 

Metalac je igrao odlično prvih 20 minuta, nadigrao rivala, ali utakmica traje 40 minuta. U 23. minutu posle trojke Vasića i do tada  odlične igre Tomaševića Metalac je imao maskimalnih +11(49:38). Sledi pad u igri, što  gosti obilato koriste i vraćaju se u život. Nedostajali su koševi odsutnog zbog povrede Luke Anđuđića. Njegova norma od 10 i više koševa bi bila od neprocenjivog značaja u meču sa Dinamikom.  Serija gostiju  traje do  58:52 u 28.minutu za Dinamik.

Metalac  se ne predaje  i do isteka 38. minuta ostaje u igri za pobedu. Oodgovornost  u napadu neizmenično preuzimaju Vasić, Đuković, Vasiljević i Stepanović. Pred posldnja dva minuta vlada potpuna rezultatska neizvesnost 73:73. Metalac ulazi u problem sa realizacijom napada, Tri puta rani svoj koš, ali nema "naplate u napadu. Sve bi bilo drugačije u da je bilo manje  problema sa  realizacijom slobodnih bacanja. Čak trećina od 18 nije iskorišćena. U trenucima odluke slede greške u napadu, bačena lopta u ruke rivalu. Dinamik poklone koristi i sa dve uzatopne trojke na isteku napada Vulikića i Pašajlića, plus dodatnim bacanjem gura  Metalac u nedostižni munus 73:80 na 70 sekundi pre kraja. Vasić i Stepanović smanjuju sa penala na 77:80 ali Vulikić  ne greši sa istog odstojanja sa nova 4 poena stavlja tačku na pobedu Dinamika.

Pobednika su odlučile odlučila "duža klupa" odnosno znatno veći broj kvalitetnih igrača Dinamika, ali i povrede bitnih igrača Metalca Anđušića i Stepanovića, spremnog  da igra sa nezalečenom povredom. Ništa se ne  može zameriti "okrnjenom" valjevskog timu. Učinili su sve da pobede, borili su se muški,  igrali dobro, ali i grešili.

I zato glavu gore, biće dana za megdana.

1kkm dinamik igor

Najvažnije da se tokom nedelje dobro radi, igra se primetno podiže na nivo ranga takmičenja, tako da u 2021. godini možemo očekivati nove radosti i pobede Đokićevih pulena.  

Metalac u 2020. čekaju još  dva izuzetno teška meča. Prvi u Užici naredne subote protiv sjajne Slobode. Uoči Nove godine 27. decembra u petak Valjevo dolaze Zemunci. Mladost ima mlad i respektabilan sastav, a biće i tv prenosa iz hale sportova 15.septembar.  Bude li zdravstveni bilten povoljan 5 pobeda u 13 mečeva tima formiranog u 12,05 posle svih kataklizmičkih dešavanja u klubu dovodenog na ivicu ambisa i gašenje, biće podstrek za ove momke i sve veću podršku  navijača, koja kao plima raste.1kkm dinamik 01

Na ruku Metalcu idu porazi OKK Beograda(1 trijumf), Vojvodine(2). Kolubara je  stigla do  treće pobede  ubedjivo protiv  Dunava,  koji kao i Metalac i Tamiš ima 4 pobede.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas