Menu

zaglavlje

TEORIJA ZAVERE FUDBALERA I SPORTSKOG NOVINARA DEJVIDA AJKA

TEORIJA ZAVERE FUDBALERA I SPORTSKO…

foto Vikipedia Humano...

HK KRUŠIK: "KO SE OGREŠI O RADNU OBAVEZU DOBIJA OTKAZ UGOVORA O RADU"

HK KRUŠIK: "KO SE OGREŠI O RAD…

Povodom objave bivše ...

AERO KLUB VALJEVO OBELEŽIO SLAVU VAZDUHOPLOVACA NA AERODROMU U DIVCIMA

AERO KLUB VALJEVO OBELEŽIO SLAVU VA…

Aero klub Valjevo prosl...

"TEATAR APSURDA" OD BEOGRADA DO VALJEVA I NARAVNO REČ PREDSEDNIKA

"TEATAR APSURDA" OD BEOGR…

Državni revizor je potv...

MENDŽMENT HK KRUŠIK REAGOVAO NA PISANJE "DANASA" I ASNS FABRIKE rike

MENDŽMENT HK KRUŠIK REAGOVAO NA PIS…

Povodom pisanja dnevnog...

INFANTINU I LOBERU SE "SMEŠI"  SUDBINA PLATNIJA I BLATERA

INFANTINU I LOBERU SE "SMEŠI…

   Izvor: Gett...

MATE PARLOV:NIJEMAC ME ODVEO NA SVETSKI TRON, GDE NEMA NACIONALIZMA!

MATE PARLOV:NIJEMAC ME ODVEO NA SVE…

Pre 12 godina 29. jula ...

IN MEMORIAM MIROSLAV BEGOVIĆ-MIMA

IN MEMORIAM MIROSLAV BEGOVIĆ-MIMA

 foto fszrs Posle ...

IN MEMORIAM MIRKO MARINKOVIĆ

IN MEMORIAM MIRKO MARINKOVIĆ

Bitku sa teškom bolešću...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

KALABINA 10-KA SIĆA ZA "SVEMIRSKU MARAKANU" i "OSMICU" GASPOROMA Featured

Strahinja Pavlovic partizan belgrado

foto (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)  Bliži se kraj godine, pa se bilnasi sumiraju. U srpskom svetu fudbala, i dalje je neprokisnoven u odnosu na sve druge sportove, suma sumarum dugovi  kataklizmično rastu u dva Sezama,  crveno i crno belom, ali se "nešto" i zaradi.

Posle silnnih miliona u LŠ od ušešća i skupocenih paket arnažmana za navijače "Crvenkape", uoči  Svetog Nikole stigao je i novi pokloni "najboljoj".

A osakaćen  svakom smislu FK PARTIZAN,  i bolji   u 2019. tamo gde pobeđuju majstori fubalskog loptanja, ma koliko to delovalo nemoguće, izvuče premiju na prodaji svog deteta !

Da se po svaku cenu baci u drugi plan današnji  transfer Partizanivog bisera Šapčanina  Strahinje Pavlovića-Kalabe vredan  10 miliona evra, potrudila se propagandna mašenerija "komšince"  i naravno zna se ko.

Posle samo 10 meseci seniorskog staža od vremena  Bate Markovića 19.juanura 2019. do  Save Miloševića, Kalaba je postao zvezda tima i stub odbrane Partizana. Zagorčavaće život ljutom rivalu i na proleće, jer Kalaba ostaje do juna 2020. ostaje u Partizanu, a zatim sledi  put u Monako.

Ali odgovor na crno beli transfer decenije nije trebalo dugo čekati.

Šampnajac se nije ohladio, pored ugovora  biće  i bonusa u vrednosti od zagarantivane desetke,   sevnule su dve vesti o nadmoći "Ponosa Srbije".

Pre Kalbinog potpisa u Monaku  fudbalska javnost u Srbiji je obaveštena da će u "rupi" za dve godine početi gradnja velelepnog stadiona.

Da bude  u korak sa Evropom protekle jeseni nemilosrdnom  prema "Ponosu Srbije" čak 20 komada spakovaše Evropljani  u mrežu Borjana, zanimljivo  najboljeg i redovima "preskupih", direktor kluba  je najavio investiciju svih investicija.

" Crvena zvezda gradi moderno zdanje u naredne dve godine jer je u toku s evropskim trendovima! Sportski rezultat prati infrastruktura, pa će  šampion Evrope i sveta iz 1991. godine graditi novi stadion. Investicija od 200.000.000 evra će biti  nešto posebno, ne samo u Srbiji već i regionu. Stadion ostaje u Ljutice Bogdana, na svom mestu, ultramoderan, po svim standardima UEFA, na zemljištu od 16,5 hektara čiji je vlasnik Crvena zvezda", zaključuje direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić, iako trenutno nema maketa ni projekta budućeg stadiona, Zvezda je dobila "zeleno svetlo" ali se za sada nije otišlo dalje od toga. Očigledno duh se ponovo pojavio iznad marakane i sve "šapnuo".

 U danu transfera Pavlovića u Franscusku  nova "puslica" za ljubitelje bajke o "Crvenkapi".

Nesrećno ispaloj iz Evrope na "Karaiskakiju" Crvenoj Zvezdi Gasprom ubacuje  u kasicu prasicu 8 miliona evra. To je nagrada za učešče u LŠ, titulu u LL ligi i za finale Kupa Srbije u 2119.

Dugovi obe strane Partizana i Crvene Zvezde u ovako svetlom trenutku dva  "velikana" će doći ubrzo na dnevni red, kao i sve drugo.

A "Krivac" što neće biti Zvezdinog proleća u Evropi odlazi jer tako želi zna se dobro ko. terzic mrkela milojevic 620x350 1

FOTOcrvenazvezdainfo "Ubica igre" Vladan  Milojević, definitivno je po ukusu šampiona Kipra, ali možda se i neko nov pojavi. Evidentno je da je svoju misiju u Zvezdi završio jer minutaža je nesporno sporna.

Sada se čeka promocija Dejana Stankovića  legende crveno-belih,   posle funkcije u UEFA se  vratio u Inter, gde je počeo posao u omladinskoj školi Neroazura. Stanković je sa  Pro licencom već  radio kao  pomoćni trener u Udinezeu. Opet po volji zna se koga i zašto.

A sve odozgo preslikava se u "nižim" fubalskim sferama nevidljivim u mulju  i talogu srspkog fudbala.

Valjevska fudbalska štetočina javno se hvališe kako mu ne pada na pamet da sa mutantom juri Prvu ligu. Nedavno, posle utakmice malog fudbala  nije imao  para, pa je morao da "prosi" za "tajnu večeru" pokojnici što je sahrani 14.jula 2104.

A niko  mu nije ravan u Gradu Valjevu po dotacijama i svim drugim benefitima  što fudbal i sport nose.

Ali tu je Novogodišnji turnir. 

Biće para po više osnova srećom, jer  mali fudbal je život kad veliki spava zimskim snom.

NOVA 2019 mali fudbal

Na vašaru besmisla u trajanju od dve nedelje 500.000 na neravne časti podeliće (300.000+150.000+50.000) tri seniroske ekipe.

Za ostale ako je suditi po promotivnom plakatu nema novčanih nagrada. Biće  medalja, pehara, dresova, lopti da se zamažu deci oči.

A baš na kotizacijama za najmlađe, ulaznicama roditelja dečice što će igrati po 15-ak minuta  i biće ih  najviše,  organizator će "skinutu kajmak".

Videćemo kako će zarada biti raspodeljena.

.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas