Logo
Print this page

OSAM ODLIČJA ZA VALJEVSKE KARATISTE NA KUPU U ATENICI Featured

cacak1foto kk 014     U Atenici na  "Čačanskom pobedniku"  Karate klub 014 iz Valjeva  je nastupio sa šest takmičara i osvojio 8 odličja.

Na prestižnom turniru nastupilo je  35 karate klubova sa 300 takmičara u svim uzrasnim kategorijama.

Ivana Matić, u apsolutnoj kategoriji zauzela je prvo mesto,dok je u klasi D bila druga. Tamara Dražić u klasi E je pobedila, a u apsolutnoj kategoriji je stigla do srebra, a  Anđela Mitrović u klasi E osvojila srebrnu medalju.

U kategoriji poletaraca, 2010 godište, u klasi E  Višnja Đurđević  je bila druga. U kategoriji pionirki 2009 godište, Ana Živanović zauzela je prvo mesto u  D klasi, dok je u apsolutnoj kategoriji bila treća

Istovremeno  u pratnji trenera Čedomira Bajkina, takmičari KK 014, Uroš Milašinović i Nikolina Đurić, nastupili su na prestižnom karate turniru Liga Mladih u Veneciji. U izuzetno jakoj konkurenciji nisu uspeli da se domognu odličja.

Ovakvi uspesi KK 014, dokaz su da predani rad i odricanje trenera: Predraga Brankovića, Vladana Živanovića, Milana Lepojevića, Milenka Lukića i Čedomira Bajkina, mogu doprineti  sve boljim rezultatima. Veliki uspesi na domaćoj sceni i sve češći izlasci na međunarodnu scenu jak su podsticaj da se stvaraju novi šampioni. Poseban stimulans za još marljivi rad  je  i činjenica da je  karate uvršten kao olimpijski sport na Olimpijskim igrama 2020. godine u Tokiju.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.