Menu

zaglavlje

TEORIJA ZAVERE FUDBALERA I SPORTSKOG NOVINARA DEJVIDA AJKA

TEORIJA ZAVERE FUDBALERA I SPORTSKO…

foto Vikipedia Humano...

HK KRUŠIK: "KO SE OGREŠI O RADNU OBAVEZU DOBIJA OTKAZ UGOVORA O RADU"

HK KRUŠIK: "KO SE OGREŠI O RAD…

Povodom objave bivše ...

AERO KLUB VALJEVO OBELEŽIO SLAVU VAZDUHOPLOVACA NA AERODROMU U DIVCIMA

AERO KLUB VALJEVO OBELEŽIO SLAVU VA…

Aero klub Valjevo prosl...

"TEATAR APSURDA" OD BEOGRADA DO VALJEVA I NARAVNO REČ PREDSEDNIKA

"TEATAR APSURDA" OD BEOGR…

Državni revizor je potv...

MENDŽMENT HK KRUŠIK REAGOVAO NA PISANJE "DANASA" I ASNS FABRIKE rike

MENDŽMENT HK KRUŠIK REAGOVAO NA PIS…

Povodom pisanja dnevnog...

INFANTINU I LOBERU SE "SMEŠI"  SUDBINA PLATNIJA I BLATERA

INFANTINU I LOBERU SE "SMEŠI…

   Izvor: Gett...

MATE PARLOV:NIJEMAC ME ODVEO NA SVETSKI TRON, GDE NEMA NACIONALIZMA!

MATE PARLOV:NIJEMAC ME ODVEO NA SVE…

Pre 12 godina 29. jula ...

IN MEMORIAM MIROSLAV BEGOVIĆ-MIMA

IN MEMORIAM MIROSLAV BEGOVIĆ-MIMA

 foto fszrs Posle ...

IN MEMORIAM MIRKO MARINKOVIĆ

IN MEMORIAM MIRKO MARINKOVIĆ

Bitku sa teškom bolešću...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

"CRNI VRH" OD ZORANE I MIĆE TEODOSIĆA I NARAVNO TEA I JOVANA SVOM VALJEVU Featured

  • Written by  "CRNI VRH" OD ZORANE I MIĆE TEODOSIĆA I NARAVNO TEA I JOVANA SVOM VALJEVU
  • Be the first to comment!

mica zDanas prvog dana zime ove 2019. na planinskoj lepotici Divčibarama  u prisustvu izuzetnih  gostiju posebno iz sveta košarke svečano je otvoren najveći, najlepši i najfunkcionalniji  hotel "Crni vrh".

CV DUDA1

av divcibare

Biser na kruni investicije Teodosića do sada vredne skoro 8 miliona evra završen je u rekordnom roku od od samo godinu ipo dana.

crni vrh 000

Na inisistranje roditelja braće  Miiloša i Jovana, sinova  Zorane i Miće Teodosića  kupljeno je zemljište  na mestu bivšeg kampa "Breza".

CV TEOVI

Posle nešto više od godinu izgrađen je  hotel "Crni vrh" sa brojnim sportskim sadržajima u svom okruženju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prisustvovao svečanosti na Divčibarama.

av divcibare

CV NOVICA

Pošto je sa domaćinom Jovanom Teodosićem, Miloš je bio sprečen da dođe na Dibčibare jer danas igra za  Virtus u Sasariju,  obišao  hotel "Crni vrh" predsednik Srbije je najpre pozdravio domaćine Zoranu i Miću Teodosića, zvaničnike iz sveta košarke: Sašu Danilovića, Dudu Ivkovića, Nenada Krstića,Novicu Veličkovića, Daču Ikodinovića...  a zatim se obratio prisutnima.mica i zoka i av

". Srećan sam što prisustvujem ovakvom događaju.  Zahvalan sam i ponosan na porodicu Teodosić zbog ovog ulaganja. Miloš Teodosić je uložio mnogo višededecenijskog rada ovde u Srbiji.  Zahvalan sam i ponosan što su Teodosići to učinili za svoju zemlju. Mogli su novac da ulože bilo gde u svetu. Posle Srebrnog jezera sada i na Divčibarama. Država je malo pomogla novcem, i na  druge načine hoće da pomogne".

CB JOVAN I AV

Vučić je rekao da je Srbija preuzela na sebe da obavezu završi put od Krčmara do Divčibara i da će pomoći u telekomunikacionoj i kanalizacionoj infrastrukturi, ali i da će uraditi travnati teren.

"Divni su kapaciteti ovde na Divčibarama. Mi kao država moramo da sredimo put od Krčmara do Divčibara, i za tili čas ćemo iz Beograda i Novog Sada stizati na planinsku lepoticu u srcu Šumadije. Uskoro će  početi izgradnja puta Iverak-Lajkovac da Valjevo konačno bude na autoputu",rekao je predsednik Srbije.

Vučić  i obećao da će država i grad Valjevo pomoći izgradnju dva fudbalska terena, jedan sa prirodnom i drugi sa  veštačkom   travom, a da će  FSS postaviti rasvetu ma jednom od terena.

Veliki zvezdaš  je pozvao svoje zvezdaše, novog trenera crveno belih  Dejana Stankovića i Marka Pantelića kuma Miloša Teodosića da se uključe u  kompletiranje sportsko turističkog centra na Divčibarama. Pozvao je  Stankovića da Zvezdu  umesto na pripreme u Sloveniju  kad sve bude gotovo dovede na Divčibare iz dva osnovna razloga.

4 musk cz

foto instragram

"Prvi je da su Divčibare oaza zdravlja, a drugi je blizina i kvaliitet ponude bolji od svih sličnih u eks SFRJ republici, Sloveniji".

Predsednik Srbije  je javno prozvao gradonačelnika Valjeva zbog "brljanja" urbanista i kašnjenja u izadavanju upotrebne dozvole za hotel, ali i zbog višegodišnjeg ošljarenja i nerešavanju problema sa vodosnabdevanjem  Divčibara, istakavši da je uz pomoć Vladine kancelarije za javna ulaganja svaki problem da rešiti.

"Hoćemo da razvijemo infrastrukturu, da ovde dolaze naši ljudi, sportisti. Država će još intenzivnije pomagati domaćim investitorima koji ulažu u Srbiju" zaključio je  Vučić u svom obraćanju na svečanosti  otvaranja divčibarskog bisera.

Hotel Crni vrh  je l kategorizovan sa četiri zvezdice,  prostire na tri nivoa i raspolaže sa 111 opremljenih smeštajnih jedinica - soba i apartmana, različitih tipova i veličina.

1cv bazen

Gostima su u ponudi: wellness i spa centar, zatvoren bazen, biosaunu, parna kupatila, teretanu i đakuzi,  restoran, bar i loundž-bar, i igraonicu za decu.

Takođe u hotelu je  kongresna sala kapaciteta 350 mesta što predstavlja važan potencijal za čitav region, jer će pružati lakšu i efikasniju organizaciju konferencija, kongresa i svih sličnih manifestacija iz sfera sportskog, društvenog, privrednog i kulturnog života. 

Do leta će biti završeni kompletni radovi  u sportsko turističkom centru kao i na  modernoj sportskoj dvorani izgrađenoj po standardima FIBA. Povezana je toplom vezom sa glavnim objektom, pogodna za organizaciju prijateljskih međunarodnih takmičenja, kao i svih vrsta sportskih priprema. Pored dvorane ponuda će biti kompletirana sa pet sportskih terena za košarku, fudbal, rukomet, odbojku...

cv 4

 Izgradnja hotelskog kompleksa završena je za nešto više od godinu ipo dana, pri čemu se strogo poštovana ekološka pravila i energetska efikasnosti kaoi korišćenje izvora obnovljive energije.  Postojanje i funkcionisanje najvećeg i najsavremenijeg hotela  značajno će  obogatiti turističku i sportsku ponudu planinske lepotice  i ubrzanom razvoju Divčibara, nemaju dilemu  u  porodičnoj kompaniji Teodosića "Sport Agent".

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas