Menu

zaglavlje

JANUARSKA PREMIJERA POTVRDILA DA SLEDI GODINA ODBOJKAŠKOG PREŽIVLJAVANJA

JANUARSKA PREMIJERA POTVRDILA DA SL…

foto ok va014 U svetu o...

U ALEKSINCU OBEZGLAVLJENI METALAC BEZ SRCA NEMOĆAN

U ALEKSINCU OBEZGLAVLJENI METALAC B…

  Radni dan osakati...

NAJLEPŠA NAJAVA SVETOSAVASKE TRKE SREBRO  MARKOVIĆA U BEOGRADU

NAJLEPŠA NAJAVA SVETOSAVASKE TRKE S…

foto vak014  Na otvo...

SPECIJALKA ZA TUTULE VALJEVKA TANJA GRBIĆ U MAĐARSKOJ

SPECIJALKA ZA TUTULE VALJEVKA TANJA…

Valjevka Tanja Grbić(31...

MAŠA CVETKOVIĆ APSOLUTNO NAJBOLJA U SUBOTICI

MAŠA CVETKOVIĆ APSOLUTNO NAJBOLJA U…

U Subotici na prvom Kupu ...

DVA FINALA ZA PIONIRKU I KADETA SK "VALJEVO 1880" U KVALIFIKACIJAMA ZA KUP SRBIJE

DVA FINALA ZA PIONIRKU I KADETA SK …

Streljački klub Valjevo p...

ACA KOVAČEVIĆ I RATKOVIĆI OBELEŽILI  JUBILARNO 10. VALJEVSKO PLIVANJE ZA ČASNI KRST

ACA KOVAČEVIĆ I RATKOVIĆI OBELEŽILI…

"Bogojavljensko plivanj...

"BOG SE JAVI" NAŠ METALAC NA SVU ZLOBU I PAKOST SLAVI!

"BOG SE JAVI" NAŠ METALAC…

Na Krstovdan dva sata koš...

OD GRADA VALJEVA  ŠAMPIONIMA DRŽAVE CELE BK METALAC SRAMNIH 2,1 MILIONA DINARA!?

OD GRADA VALJEVA ŠAMPIONIMA DRŽAVE…

Tumačenjem i primenom kri...

IN MEMORIAM  MILOVAN STEPANDIĆ - STEPI

IN MEMORIAM MILOVAN STEPANDIĆ - ST…

Rođeni  Šapčanin M...

Prev Next

ČESTIMO NOVU 2020. GODINU I ŽELIMO VAM SREĆAN BADNJI DAN I BOŽIĆ NAJRADOSNIJI HRIŠĆANSKI PRAZNIK, NEIMARI HK KRUŠIK VALJEVO

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

"CRNI VRH" OD ZORANE I MIĆE TEODOSIĆA I NARAVNO TEA I JOVANA SVOM VALJEVU Featured

  • Written by  "CRNI VRH" OD ZORANE I MIĆE TEODOSIĆA I NARAVNO TEA I JOVANA SVOM VALJEVU
  • Be the first to comment!

mica zDanas prvog dana zime ove 2019. na planinskoj lepotici Divčibarama  u prisustvu izuzetnih  gostiju posebno iz sveta košarke svečano je otvoren najveći, najlepši i najfunkcionalniji  hotel "Crni vrh".

CV DUDA1

av divcibare

Biser na kruni investicije Teodosića do sada vredne skoro 8 miliona evra završen je u rekordnom roku od od samo godinu ipo dana.

crni vrh 000

Na inisistranje roditelja braće  Miiloša i Jovana, sinova  Zorane i Miće Teodosića  kupljeno je zemljište  na mestu bivšeg kampa "Breza".

CV TEOVI

Posle nešto više od godinu izgrađen je  hotel "Crni vrh" sa brojnim sportskim sadržajima u svom okruženju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prisustvovao svečanosti na Divčibarama.

av divcibare

CV NOVICA

Pošto je sa domaćinom Jovanom Teodosićem, Miloš je bio sprečen da dođe na Dibčibare jer danas igra za  Virtus u Sasariju,  obišao  hotel "Crni vrh" predsednik Srbije je najpre pozdravio domaćine Zoranu i Miću Teodosića, zvaničnike iz sveta košarke: Sašu Danilovića, Dudu Ivkovića, Nenada Krstića,Novicu Veličkovića, Daču Ikodinovića...  a zatim se obratio prisutnima.mica i zoka i av

". Srećan sam što prisustvujem ovakvom događaju.  Zahvalan sam i ponosan na porodicu Teodosić zbog ovog ulaganja. Miloš Teodosić je uložio mnogo višededecenijskog rada ovde u Srbiji.  Zahvalan sam i ponosan što su Teodosići to učinili za svoju zemlju. Mogli su novac da ulože bilo gde u svetu. Posle Srebrnog jezera sada i na Divčibarama. Država je malo pomogla novcem, i na  druge načine hoće da pomogne".

CB JOVAN I AV

Vučić je rekao da je Srbija preuzela na sebe da obavezu završi put od Krčmara do Divčibara i da će pomoći u telekomunikacionoj i kanalizacionoj infrastrukturi, ali i da će uraditi travnati teren.

"Divni su kapaciteti ovde na Divčibarama. Mi kao država moramo da sredimo put od Krčmara do Divčibara, i za tili čas ćemo iz Beograda i Novog Sada stizati na planinsku lepoticu u srcu Šumadije. Uskoro će  početi izgradnja puta Iverak-Lajkovac da Valjevo konačno bude na autoputu",rekao je predsednik Srbije.

Vučić  i obećao da će država i grad Valjevo pomoći izgradnju dva fudbalska terena, jedan sa prirodnom i drugi sa  veštačkom   travom, a da će  FSS postaviti rasvetu ma jednom od terena.

Veliki zvezdaš  je pozvao svoje zvezdaše, novog trenera crveno belih  Dejana Stankovića i Marka Pantelića kuma Miloša Teodosića da se uključe u  kompletiranje sportsko turističkog centra na Divčibarama. Pozvao je  Stankovića da Zvezdu  umesto na pripreme u Sloveniju  kad sve bude gotovo dovede na Divčibare iz dva osnovna razloga.

4 musk cz

foto instragram

"Prvi je da su Divčibare oaza zdravlja, a drugi je blizina i kvaliitet ponude bolji od svih sličnih u eks SFRJ republici, Sloveniji".

Predsednik Srbije  je javno prozvao gradonačelnika Valjeva zbog "brljanja" urbanista i kašnjenja u izadavanju upotrebne dozvole za hotel, ali i zbog višegodišnjeg ošljarenja i nerešavanju problema sa vodosnabdevanjem  Divčibara, istakavši da je uz pomoć Vladine kancelarije za javna ulaganja svaki problem da rešiti.

"Hoćemo da razvijemo infrastrukturu, da ovde dolaze naši ljudi, sportisti. Država će još intenzivnije pomagati domaćim investitorima koji ulažu u Srbiju" zaključio je  Vučić u svom obraćanju na svečanosti  otvaranja divčibarskog bisera.

Hotel Crni vrh  je l kategorizovan sa četiri zvezdice,  prostire na tri nivoa i raspolaže sa 111 opremljenih smeštajnih jedinica - soba i apartmana, različitih tipova i veličina.

1cv bazen

Gostima su u ponudi: wellness i spa centar, zatvoren bazen, biosaunu, parna kupatila, teretanu i đakuzi,  restoran, bar i loundž-bar, i igraonicu za decu.

Takođe u hotelu je  kongresna sala kapaciteta 350 mesta što predstavlja važan potencijal za čitav region, jer će pružati lakšu i efikasniju organizaciju konferencija, kongresa i svih sličnih manifestacija iz sfera sportskog, društvenog, privrednog i kulturnog života. 

Do leta će biti završeni kompletni radovi  u sportsko turističkom centru kao i na  modernoj sportskoj dvorani izgrađenoj po standardima FIBA. Povezana je toplom vezom sa glavnim objektom, pogodna za organizaciju prijateljskih međunarodnih takmičenja, kao i svih vrsta sportskih priprema. Pored dvorane ponuda će biti kompletirana sa pet sportskih terena za košarku, fudbal, rukomet, odbojku...

cv 4

 Izgradnja hotelskog kompleksa završena je za nešto više od godinu ipo dana, pri čemu se strogo poštovana ekološka pravila i energetska efikasnosti kaoi korišćenje izvora obnovljive energije.  Postojanje i funkcionisanje najvećeg i najsavremenijeg hotela  značajno će  obogatiti turističku i sportsku ponudu planinske lepotice  i ubrzanom razvoju Divčibara, nemaju dilemu  u  porodičnoj kompaniji Teodosića "Sport Agent".

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas