Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

IGRE IZVAN RINGA OJAČALE ŠAMPIONE IZ VALJEVA Featured

1 boks milutin stank radn bg

Teška sreda i četvrtak za valjevski Metalac nisu izbacile iz ravnoteže odlučnost  šampiona države u boksu  da se do kraja bori i izbori  novu titulu.

U sutrašnji okršaj sa "otpisanim" Somborcima Metalac ulazi kako i dolikuje šampionu spreman za novu  u nizu pobeda u Valjevu u 2019. godini

Odlukom uprave BK Metalca Valjevke i Valjevci će  poslednji meč  u šampioskoj 2019. moći da vide  bez plaćenih ulaznica, ulaz je besplatan!

Teške reči i pokušaj demonstracije sile, ucene, te beskrupolounih uvreda iz "centra moći" samo je potvrdio nemoć "moćnih" da bez borbe skinu šampionima krunu.

 Odluka pojedinaca da ne nastupe  za Metalac je potvrda opravdane  sumnje da se svašta radi iza leđa časnih ljudi što su uložili trud, ukazali poverenje i omogućili sve privilegije  (ne)vernima da nose dres šampiona iz Valjeva  okrenu leđa.

Serija (ne)prijatnih razgovara sa čelnicima BSS, ali i prosuta istina u lice po svoj prilici  sada već bivšeg  kapitena Milosova Savića, rešio da okači rukavice o klin zbog poslovnih obaveza završena potvrdila je ko je istinski pobednik u i izvan ringa. Potvrđena  je  istrajnost  Valjevaca,  snaga  i sposobnost da se bore i časno  brane  pošteno  osvojenu šampionsku krunu. Sa momcima koji  žele  da nose dres   Metalca sve dok žive i rade za šampiona iz Valjeva nema te sile koja će može spečiti  Metalac  u pohodu ka novoj tituli.

Sutra Metalac bez  povređenih Janjića, Gavrilovića i Grmuše, i već pomenutog Milosava Savića, čeka Somborce.

Ma koliko poraz od Radničkog u Beogradu 2:12 bio ubedljiv Sombor se ne sme podceniti.  

Eks bokser Metalca, bombarder Saša Milovac stiže sa   Somborcima  izbori što časniji rezultat, a ako se ukaže prilika i  iznenade šampiona, što je nemoguća misija.

1 boks milovac jovanov bgd

Svesni su snage ali i slabosti Somboraca, asovi se uzdaju  u  sopstvene vrednosti najbolje ekipe u državi.

Šampion šampiona Milutun Stanković, Kristijan i Sloba Jovanović, povratnik diplomac na Fakultetu sporta i fizičke kulture  Nikola Živanović, Dejan Dašić, i konačno Toni  Filipi as svestkog evropskog i hrvatskog boksa,   najavljuju spektakl i trijumfalan završetak 2019.  godine. Gledaoce čeka posebno prijatno iznenađenje, ali o njemu sutra posle merenja zakazanog u podne u trenažnoj sali smeštene pored leve obale Gradca.

"U 2020.  godini časno i hrabro  nastavljamo bitke  u odbrani titule. Samo najbolji  u ringu biće šampion,a to je Metalac" poručuje Slobodan Jovanović momak lavljeg srca koji je na prečac osvojio boksersko Valjevo pobedom za konačni trijumf Metalca (8:6)u derbiju protiv Radničkog iz Beograda, nema dileme  prefavorizovanog sastava sa Crvenog krsta.

U meču odluke za prvo mesto u  A grupi Loznica bez Hrvata Luke Pratljačića, Fetahovića i Sandra Poletana  (ne)očekivano je  slavila u Nišu protiv Naissusa 8:6 i krenuće u plej sa pozicije broj jedan.

Naissus Loznica 6 8 26 12 19 foto Juzne vesti Vanja Keser

foto juzne vesti vanja keser Poraz bugarskog internacionalca Darislava Vasileva u meču sa juniorskim  vicešampionom Evrope Semizom Aličićem odredio je tok i konačni ishod meča. Aličić je  pored  Dragana Veljkovića doneo  ključne poene za Loznici u niškoj školoj sali  “Mika Antić”.

Pošto je  u ne previše atraktivnoj borbi evropski juniorski šampion Semiz Aličić doneo vođstvo domaćinu.   Usledio je poraz Nikole Lazarević. Njegov rivale   Nenad Jovanović je dve runde boksovao sa povređenom arkadom i pobedio  jee je Lazarević  diskvalifikovan. Naissus dobija naredni meč bez borbe.

Iako je u trećoj rundi "disao na škrge"    Stevan Krnić  dobija  Filipa Milutinovića.

Odsustvo drugog Bugarina bilo je  kobno po nišku ekipu.

Nikola Stevanović je meču punom obrta izgubio  od  Danijela Filipovića iako je Lozničan  leteo na pod u prvoj rundi, a Nišlija potom zaradio povredu arkade.

 Nemanja Uverić u najtežoj kategoriji nije imao protivnika i pobednika su odlučili teškaši Docić i  Veljković. Loznički kolos je nadvisio aktuelnog vicešampiona Srbije i doneo zlata vrednu pobedu Loznici za konačnih  8:6.

Loznica je prva u grupi A a  Naissus  sa 10 miliona  i gradskog budžeta ide u plufinale sa druge pozicije, a do kraja regularnog dela sezone  kod kuće čeka  kragujevački Radnički.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas