Logo
Print this page

KOŠARKAŠKO VALJEVO VIDELO PREDNOVOGODIŠNJI VATROMET ZEMUNSKIH AMERA Featured

METAKAC ZEMUN 1Tačku na valjevsku košarkašku 2019. godinu stavili  su naturalizovani Zemunci u premijernom meču poslednjeg 13. kola prvog dela KLS. Ameri moćnog košgeterskog potencijala Tomas Brus Dreksel, i Grifin Tajer za  sveukupih zajedno 50-ak  minuta na parketu valjevske hale sportova 15.septembar  ubacili su u koš Metalca 47 poena,  od sveukupnih 95 Mladosti, za večeras  +20 Zemunaca.

METALAC ZEMUN

Niko nije nadigrao od jeseni do danas ovakav kakav je  Metalac kao Zemunci. Spustili su Metalac na 75 poena

Dvocifreni Belić(18) i Mijailović(12) ) su potvrdili dominaciju Mladosti.

Zemunci si igrom na granici bruatalitija "iseckali" domaćina ko repu, nemoćnog da pronađe odgovor  na presing  a ubitačni skok Mladosti(44:26). Trio Tanasković, Belić, Dreksel je izdominirao  sa  30 skokova podeljenih na ravne časti.

Mladost je od 76 šuteva na koš Metalca pogodila 43, a domačin je gađao 65 u metu i  pogodio  samo 28 puta.

METALAC ZEMUN 3

Na sreću  sledi puaza do 4.januara. Nedelju dana dovoljno da se evidentna kriza igre prevaziđe i Metalac do 4.januara skupi snage i energiju da podigne formu.

Mali fudbal će izabranicima Vladimira Đokića narednih dana zagorčati život.

METALAC Z VLADA

Ali šta da se radi, valja stisnuti zube i kada je najteže pokazati  karakter i povratiti pobedničku hemiju, a Metalac je već pokazao da je ima.

Prioritet je  opstanak, valja izgarati  do polovine marta i u narednih 13 mečeva junački tražiti put do još 4-5 pobeda koliko je potrebno za garnat da će se u Valjevu i od jeseni 2020. gledati KLS.

Vršac, OKK Beograd, Vojvodina i Tamiš su  "tipovani" ali jasno je  već sada da Valjevci starosedeoci moraju pojačati rad. Samo  više treninga i odricanja, garantuju uigranost i sigurnost, preduslov da se igra bolje u oba smera i jedino tako sačuva mesto u KLS.

Na početku 2020. godine 4.janura u Valjevo stiže lider KLS Borac iz Čačka.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.