Logo
Print this page

VALISU NOVI BODOVI U U TRCI ZA "A" LIGU Featured

 V W IGRA

foto SvetlaV Valis je uspešno nastavio  pohod ka Prvoj "A ligi" 9-om pobedom. U meču 10.kola Prve B lige potopljen je pančevački Wind Sport 16:12. Valis je stigao do  svog  27. boda.

U SRC Petnici Valjevci su počeli silovito  i poveli 7:1.

Usledio je neočekivane oscilacije u igri, da bi kulminacija bila u 4/4 koju su gosti dobili čak sa 5:2!?

Na sreću do gala derbija sa Proleterom u Zrenjanainu 15.februara ima dovoljno vremena da se radom i posvećenošću forma podigne na potreban nivo kako bi se zabeležio očekivani rezultat, 10-a jubilarna pobeda i sezoni. Na taj način stvorili bi se uslovi  za ostvarenje zacrtanig cilja, a to je  plasman u Prvu "A" ligu.V W 2

foto SvetlaV Razlog pomeranja utakmice sa Pančevcima za sredinu nedelje jepolufonale Kupa Srbije.

Valisova mladost u svom plivalištu za vikend  biti domaćin polufinala Kupa Srbije U -16. Valis u subotu igra sa Vojvodinom(10 sati) i Crvenom zvezdom (20 sati), a u nedelju je meč dostojan finala sa prvim favoritom Partizanom. Dve prvolasirane ekipe idu u finale.

U 10.kolu u subotu je derbi. Vukovi sa Novog Beograda(27 bodova)  Aleksandra Šapića ugostiće narednog protivnika Valisa Proleter(24boda). Četvrtoplasirana Rasina (21 bod) igra sa Žakom.

Valis - Wind Sport(Pančevo) 16:12 (5:1, 5:4, 4:2, 2:5)

Bazen Petnica. Sudije: Petrović i Ilić. isključenja: Valis 12, Wind Sport 10. Peterci: Valis 2 (2), Wind Sport 1 (1).

VALIS: Kolesko, Milanović 1, Mitrović 1, Đurđević 2, Arsenović, Vujić, Gavrilović, Metodiev 2, Ilić 2, Lekić 4, Stanić 3, Milovanović 1,Dobrisavljević. Trener: Nonković.

WIND SPORT: Gudvin, Knežević, Kocić 1, Jevtić, Ovuka 1, Fara, Radmanovac, Tapisirović,  Guld, Milić 7, Vulić 1, Trajković, Učak, Podraščanin 2. Trener: Jevtović.

Član Prve A lige VK Valjevo za vikend će biti gost Taša  u Beogradu.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.