Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MUSKETARE VLADIMIRA ĐOKIĆA DELI 70-AK SATI OD MILENIJUMSKOG USPEHA Featured

1kkm vojv va 1

Metalac je pobedio večeras Vojvodinu  u hali sportova "15.septembar" lako i ubedljivo 96:71((26:17,26:21,21:16,21:17), ne dozvolivši ni jednog trenutka nekompletnim Novosađanima da se ponadaju  bodovima spasa u Valjevu.

Nije se osetilo odsutvo povređenog Jovana Vojinovića,  jer je Vasić još jednom besprekorno "pilotirao" na  terenu, komandovao odbranom i "hranio" loptama saigrače(11 asistencija) za novu  potrdu toliko puta već izrečene istine. Isključivo na igrama Saše Vasića Metalac živi  u KLS od 2016. godine do danas. Valja istaći večeras i 51 skok, od kojih 11 Tome Vasiljevića, najefikasnijeg sa 19 poena, i 9 Alekse Stepanovića strelca 14 koševa, jednog poena manje ponovo u šuterskom tajmingu Nikole Tomaševića.

Sa osam pobeda i od ključne devete Metalac od opstanka  dele nepunih 70 sati.

U ponedeljak u 19,30 je  meč u koji staje cela sezona.

Večeras preslišani Tamiš u "Strelištu", Zlatibor je slavio 88:76  dolazi 24.febuara u Valjevu.

Za Metalac nema izbora,  sve do sada  napravljeno bukvalno na hlebu i vodi valja overiti   pobedom za opstanak u KLS, stavljanjem  pečata na verovatno najluđu sezonu  od postanka kluba.

Igrati sa uređenim i organizovanim klubovima,  Metalac neće u  Super ligu, ali će ne umeša li neka  vamzemaljska sila prste,  biti prvi posle 12 veličanstvenih u Srbiji ,  što je čudo samo po sebi, i nije mala stvar, mora se priznati.

O tome šta, kako, s kim, i na koji način dalje,  kad vreme dođe, a može i odmah posle utakmice sa Tamišom, jer ljudi -Valjevci su spremni da ulažu u klub , ali i da se pitaju za svoj novac.

Metalac danas ima trenera kakvog nema niko u državi, ne samo u Srbiji nego u eks SFRJ. Ko ne prepoznaje skraćenicu SFRJ  nek pita gugl šta znači. Metalac ima ne samo trenera nego i tim za ponos Grada Valjeva.

Musketari Vladimira Đokića odigrali su još jedan meč po sistemu  "svi za jednog jedan za sve". Srdačno su pozdravljeni  od svih koji su u njih verovali  od trenutka kada su se okupili u oktobru prošle godine.

A Đokića su  došli su čuju i pozdrave na pres konferenciji posle  utakmice  neki novi klinci, hrabri da ga oslove sa "treneru".

Vojvodina je ponos Srpske Atine, Novog Sada, grada  po mnogo čemu par desetina godina ispred našeg Valjeva. Trener Novosađana Filip Socek, dete Vojvodine od 2105. na klupi Vojvodine vratio je  košarku u Novi Sad. Krenuo u pohod ka Košarkaškoj ligi Srbije sa mladim timom iz Druge lige, gde je proglašen za najboljeg trenera. Sa Socekom Voša je u sezoni 2017/18  posle  dve decenije zaigrala u Super ligi, najvišem rangu domaće klupske košarke. Socek se ne predaje i sa ovo igrača što ima na raspolaganju  veruje  da može rešiti najteži trenerski zadatak i doneti crveno belima opstanak. Gospodski je čestitao Metalcu i kolegi Đokiću na pobedi, ne zaboravljajući da istakne da je i pored neprijatnog poraza srećan, što je večeras bio u Gradu košarke, i igrao protiv sjajnog rivala  pred publikom  koja poznaje i voli košarku.

Hvala mu posebno što je u poslednjim sekundama "naredio" da njegovi igrači naprave faaul kako bi jedan valjevski klinac Mitar Ranković upisao svoje prve poene u karijeri i dobio nestvaran  podstrek da nastavi da se bavi košarkom.

1kkm vojv pavl i mitar rankov

Čak ga je trener nagradio da bude čačšćen da posle 100 sekundi na parketu izlaskom pred novinare da kaže svoj sud o utakmici

U 22.kolu pored pobede Zlatibora u Pančevu 88:76,  poraza OKK Beograda  od Slobode u Užicu 85:99, Vršca u Čačku od Borca 71:81, Dunav je kao domaćin potvrdio trujumf u Čajetini, osmom pobedom  u sezoni i to posle preokreta u meču sa Napretkom(100:88).

Metalac i Dunav imaju pobedu više(po 8 trijumfa ) od  večeras  i dalje  društva iz kruga "sedmice"  Vršca, OKK Beograda i Tamiša, i korak ih deli od opstanka.

1kkm vojv 3

 Konačno kompletan tim sa Valjevcima što rade i igraju profesionalno košarku čekaju tri žestoka radna dana. Momci će imati po dva treninga u subotu i nedelju i prvog radnog dana u polsednjoj nedelji februara čeka ih utakmica sezone. Obaveza kondicionog trenera profesora Sevića,  do sada je bio besprekoran, je da momci budu kao i večeras našpanivani i energetski na 200% svojih mogučnosti.

Ne sumnjamo da će Vladimir Đokić sa momcima spremiti najbolju taktiku i kao u u prvom delu u Pančevu "prijatno razočarati" velike sportske prijatelje van terena,  a u ponedeljak  ljutog i najtežeg protivnika od svih do sada.

 Imajući u vidu značaj utakmice valjalo bi razmisliti i častiti najodaniju i najbolju publiku, za uspomenu na ludu sezonu, besplatnim ulaznicama  za derbi svih derbija: Metalac - Tamiš u 19,30 u našoj valjevskoj hali sportova"15.septembar" .

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas