Logo
Print this page

PRVA ŽRTVA KORONA VIRUSA MUŠKARAC IZ KIKINDE Featured

korona v 17 13.00U Srbiji je preminuo muškarac iz Kikinde oboleo od korona virusa, obavestila je javnost  premijerka Srbije Ana Brnabić. Preminula osoba je lečena u Kliničkom centru Vojvodine, a preminuo je pre nekoliko sati, potvdila je premijerka.

 "Danas smo ušli u treću nedelju u borbi sa korona virusom. Iza nas je najtežih 24 časa. Izgubili smo prvi ljudski život, preminuo je muškarac od 59 godina iz Kikinde. Dobio je korona virus od čoveka čiji je sin bio u Milanu. U ime predsednika Aleksandra Vučića i u ime cele Srbije izražavam saučešće porodici preminulog" rekla je Brnabić naglasivši da je preminula osoba imala još  zdravstvenih problema.

 Opomena je stigla, pred teške izazove koji slede poručila je Brnabić.

 "Naši timovi se bore za život osam ljudi. Dragi građani na svima nama je odgovornost da zaštitimo sebe, najmilije i najbliže komšije i lokalnu zajednicu da izlazimo samo kada moramo i da poštujemo sve mere kako bi smo sačuvali zdravlje nacije", zakljućila je premijerka Srbije.

 U Republici Srbiji je do 18 časova registrovano ukupno 135 potvrđenih slučajeva korona virusa, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja.  Od poslednjeg izveštaja do 18 časova, 20. marta 2020. godine testirani su uzorci 40 osoba od kojih je 17 pozitivno i 23 negativno na novi korona virus.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.