Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

GORENJE OBUSTAVILO PROIZVODNJU DO 6.APRILA 2020. GODINE Featured

gorenje proizvodni pogon

Kineska kompanija Hisense Gorenje od danas  obustavlja  proizvodnju u Valjevu i svim svojim fabrikama u Evropi, razlog je bezbednost  zaposlenih u proizvodnji i zaštita  od  pandemije epidemije korona virusa.

Kineska kompanija u svim  svojim fabrikama rigorozno primenjuju sve preventivne mere.

Spekulacije da je do prekida u proizvodnji došlo zbog nedostatka repro materijala demantovali su i zaposleni u proizvodnji, potvrdom da je repromaterjal stigao pre donošenja ove odluke.

Kompanija Hisense sporovodi  dodatne  preventivna mera zaštite zaposlenih u proizvodnji i na svoj način  doprinosi širenju epidemije i dodatno štiti zdravlje zaposlenih u  proizvodnji.

Rukovodstvo kompanije i sindikat dogovorili su da  proizvodnja bude  nastavljenai 6. aprila 2020. godine. Prekid će biti produžen samo ako  vlada SR Srbije ne donesu dodatne mere o ograničenjima rada u proizvodnom sektoru.

Rukovodstvo kompanije, sindikat i savet zaposlenih su dogovorili da će radni dani zbog dvonedeljne obustave proizvodnje u Valjevu, Velenju i fabrici Mora u Češkoj Republici budu nadoknađeni neiskorišćenim slobodnim danima, i delom kroz dodatne radne dane u drugoj polovini 2020. godine.

Za vreme obustave proizvodnje, zaposleni čija je stručnost neophodna za funkcionisanje kompanije nastaviće sa radom od kuće ili, ukoliko je to neophodno, u kompaniji. Na taj način  neće izostati  najvažnije  komunikacija i razmena neophodnih informacija. Rukovodstvo kompanije i sindikat ostaju  u  neprekidno kontaktu.

Kada proizvodnja  ponovo bude pokrenuta u fabrikama, primenjivaće se sve preventivne mere u cilju zaštite zdravlja i bezbednosti zaposlenih.

U kompaniji Hisense su zahtevaju od svojih zaposleniradnika da  pokažu najviši nivo odgovornosti, odnosno da se rigorozno pridržavaju  preventivnih mera do povratka na posao.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas