Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DOBROČINSTVO JESTE POLITIKA, ALI LJUBAVI I POŠTOVANJA! Featured

1va vodovod 27 3 Po ugledu na brojne gradove u SR Srbiji, Kruševac Kraljevo, Šabac, Sremsku Mitrovicu, Rumu, JKP Vodovod Valjevo je juče ujutru organizovao  BESPLATNU raspodelu dezinfekcionog sredstva, ubicu korona vurusa  “HIPOHLORITA”.

Pomoć ljudima i BESPLATNA podela dezinfekcionog sredstva građanima grada Valjeva, u raljama tabloida masakriranog, divljački  surovo, zverski nazvanog "srpskim Vuhanom" sprečena je posle par sati, NAREDBOM,  u podne 26.marta.

Komandant ŠZVS grada Valjeva dr Slobodan Gvozdenović  je NAREDIO   da se prekine besplatna  distribucija dezinfekcionog sredstva  građanima Valjeva.

"Na  sednici ŠZVS  doneta je naredba da se obustavi  besplatna raspodela dezinfekcionog sredstva sa i 0,1 posto natrijum – hipohlorita. Naredba  je doneta po slovu zakona o"prodaji i distribuciju biocidnih prozvoda isključivo vrše ovlašćene kuće" stoji u pismenoj naredni komandanta ŠZVS".

Radnici JKP Vodovod su bez pogovora izvršili NAREDBU i  cisterna sa “HIPOHLORITOM postavljena u centru grada je uklonjena.

Dezinfekciono sredstvo, sadrži 0,1 posto natrijum – hipohlorita, koristi se za  dezinfekciju radnih površina, sanitarija..., a  eliminiše korona virus.

Dobročinstvo i ljudskost  JKP Vodovod  komandant ŠZVS je osudio  "kao  politizaciju vanredne situacije i postupak pojedinaca, koji mogu da ugroze bezbednost građana Valjeva" uz poentirajući zaključak.

" U ovom trenutku je potrebno da svi zajedno radimo na suzbijanju opasnog virusa, a vreme za političke borbe je vreme nakon epidemije!"

Pomoć sugrađanima, iz JKP Vodovod nije preoznata. Na stub srama stavljen direkor Milanović.

A dobročistvo je prepoznato u drugim gradovima.

JKP Vodovod je samo sledio primer iz drugih gradova. To i   jeste politika,  ali ne ona koju misli da je prepoznao komadant ŠZVS. To je  POLITIKA dobročinstva, milosrđa i ljudskosti.

I zato posle  jučerašnjeg "autogola" JAVNI APEL, i ljudsko naređenje komandantu ŠZVS da zaigra sa svojim sugrađanima  utakmicu u kojoj ćemo svi pobediti.1va jadar 27 3 20

Pored dezinfekcionog sredstva raspoređenog  na više mesta u gradu - natrijum hipohloritom za koji očekujemo da već sutra ujutru ponovo bude na raspologanju svim građanima Valjeva poželjno je  komandant ŠZVS naredi da se građanima  BESPLATNO podeli što više zaštitnih maski i rukavica.

1va jadar jug 27 3 20

Čovek je danas najlakše al ii najteže biti.

Pravo na grešku je uobičejena pojava, valja je samo ispraviti i ne ponoviti.  A Valjevo nije Beograd, ali ima ne mali broj penzionera sa minimalnim primanjima. I njima i svim penzionerima sa minmalnim penzijama u Srbiji  je potreban tretman  države  kao i kolega beogradskih.

Treba samo glas svakog od nebeogradskih gradonačenlika  da stigne na pravu adresu.

I za kraj poštujmo pravila dok traje pandemija korona virusa.

1va p jadar 27 3

  1. Ne izlazite uopšte iz svojih domova, samoizolacija
  2. Perite ruke sapunom i vodom što češće, i najmanje 20 sekundi, i ne dodirujte neoparanim rukama usta, lice i oči
  3. Kad kijate i kašljete staviti ispred nosa i usta unutrašnju stranu lakta
  4. Prilikom izlaska na otvoreno obavezno koristite  zaštitne  maske, koje vam prijajanjaju uz lice, i rukavice, nikoga ne pozdravljjte dodorim, poštujte  odstojanje  od minimum 1,5 metar
  1. Po povratku  u svoj dom dezinfikujte  obuću odeću
  2. Provetravajte prostorije u kojima boravite bez više osoba u njima
  3. POBEDITE  Covid 19

1va 27 3

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas