Logo
Print this page

PRE ZORE VALJEVSKA MLADOST STIŽE ZA OSMEH GENERACIJE 65+ Featured

va udruzenje daca dagojlovic

Najnovijom uredbom Vlade Srbije penzioneri u Srbiji će moći u kupovinu prv subote aprila ove 2020. u kupivinu od 4 do 7 ujutru, Valjevcima i Valjevkama 65+ u subotu ujutru biće na raspolaganju mladji sugrađani.

Biće to prilika da generacija 65+ za neko vreme napuste svoje  domove u jeku pandemije kovid -19, Potrebno je da budu dobro obučeni i "naoružani" zaštitinim maskama za usta i nos , i rukavicima pre nego što krenu u kupovinu.

Pored poštovanja reda i udaljenosti od dva metra, dezinfekcije   obuće pre ulaza  u prodajne objekte pored  ljubaznih prodavaca u trgovinama, marketima i bakalnicama i apotekama pre zore na izlazu po obavljenoj kupovini ih čeka nova prijatnost.

Mladi Valjevci iz  Udruženja Dača Dragojlović i RVAČKOG KLUBA MLADOST biće  na usluzu sugrađanima 65+. 

rvaci m vsPored osmeha i lepe reči ponudiće im svaku vrstu  pomoći, ne samo  u subotu  ujutru već i u danima što slede.

Generacija 65+ će moći momcima da se obrate svakog dana do policijskog časa, a ove dve grupe humanih ljudi velikog srca će učiniti  sve što je u njihovoj moći da im olakšaju  dane što slede. Telefoni na koje mogu pozvati posle sutrašnjeg upoznovanja svoje mlađe sugrađane i nove prjatelje su:  063-231-668, 066-601-4014 i 064-2517121.

Od prvog dana na odgovornom zadatku je i Gradski taxi Valjevo kome se  generacija 65+  svakodnevno može obratiti za BEPSLATNU uslugu kupivine namirnica i lekova, sa plačanjem kupljenih artikala pošto ih donesu na adrese kupaca,Tel je 014/222-111 u toku dana posle 12 casova.

va taxi gradski

Na istom zadatku je Situacioni centar grada Valjeva, tel: 64/875-2798, sa volonterima iz Crvenog krsta i radnicima opštine.

VA C KRST NAJUUGEUYENIJI 27 3

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.