Menu

zaglavlje

I DAČIĆ PREPOZNAO U ĐORĐU MILANOVIĆU POBEDNIKA I GRADONAČELNIKA VALJEVA

I DAČIĆ PREPOZNAO U ĐORĐU MILANOVIĆ…

Valjevski socijalisti iak...

BERTOMEUOV GLOBALIZAM BEZ GRANICA

BERTOMEUOV GLOBALIZAM BEZ GRANICA

Nema završetka Evrolige i...

IZ BAJKE "DRUGA PRILIKA" IZOPŠTENI GVOZDENOVIĆ DOŽIVEO GOSPODSTVO

IZ BAJKE "DRUGA PRILIKA" …

  Posebnu privile...

STANOVI U VALJEVU ZA 20 PROGNANIH PORODICA

STANOVI U VALJEVU ZA 20 PROGNANIH P…

Na svečanosti u valjevs...

JUGOSLAVIJA  ŠAMPION SVETA PRE POLA VEKA

JUGOSLAVIJA ŠAMPION SVETA PRE POLA…

I pre pola veka bila je s...

ANTIFAŠIZAM STJEPANA FILIPOVIĆA, SIMBOLA OTPORA I SLOBODARSKIH VREDNOSTI ŽIVI

ANTIFAŠIZAM STJEPANA FILIPOVIĆA, SI…

Ispred grandioznog spomen...

BRANISLAV NEDIMOVIĆ: POTREBNA PODRŠKU VALJEVA VUČIĆU I GOJKOVIĆU

BRANISLAV NEDIMOVIĆ: POTREBNA PODRŠ…

foto sns U društvu Lazara...

LOKALNI FRONT VALJEVA RUŠI "ZIDOVE TAJNI"

LOKALNI FRONT VALJEVA RUŠI "ZI…

foto loklani front  ...

KANDIDAT PREDSEDNIKA SRBIJE LAZAR GOJKOVIĆ POZVAO SVE U BORBU ZA NAŠE  VALJEVO

KANDIDAT PREDSEDNIKA SRBIJE LAZAR G…

Kandidat za gradonače...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

ADVOKAT MILINA DORIĆ: DR JOVANA STOJKOVIĆ JE POBEDNICA I PONOS SRBIJE! Featured

DR J S

U  ponoć 27.04.2020. godine, odnosno prvog minuta 28.04.2020. godine, DEFINITIVNO, PO SILI ZAKONA, ZASTARELA JE  NAKARADNA DISCIPLINSKA PRIJAVA PROTIV DR JOVANE STOJKOVIĆ, izvestila je javnost advokat dr Stojković Milina Dorić na stranici zivimzasrbiju.com

Na ovaj način je onemogućen  dalji postupak po  istoj prijavi, jer po Statutu lekarske komore, protekom dve godine od dana podnošenja prijave Lekarskoj komori, definitivno po sili Zakona zastareva proces pred Lekarskom komorom.

Svako dalje eventualno postupanje po ovoj prijavi, za sobom povlačiće krivičnu odgovornost, zloupotrebe službenog položaja. Ukoliko komisija ne donese Rešenje u skladu sa zakonom i statutom, zasigurno će krivično odgovarati, upozorova advokatica Dorić.

"Po prijavi se ne može postupati. O njoj se više ne može odlučivati. Jedino što se može i mora to je donošenje konačnog Rešenja kojim se definitivno obustavlja proces PO SILI ZAKONA.

Podsećanja radi, postupak pred Lekarskom komorom pokrenula  lica bez aktivne legitimacije, a protiv doktorke, koja nema pasivnu legitimaciju. Postupak je pokrenut zbog pada obuhvata vakcinacije – koji se faktički nije desio, jer PADA OBUHVATA VAKCINACIJE NIJE BILO.

Dr Jovana Stojković nikada nikoga nije savetovala da se ne vakciniše, nikada nije pozivala ljude ili roditelje da nešto rade ili ne rade. Samo je ukazivala na problematiku Zakona koji vakcinu i vakcinaciju propisuje kao obaveznu, ističe advokatica  Dorić.

"Dr Jovana Stojković se borila i bori se za, Ustavom zagarantovana, prava svih građana Republike Srbije, za prava dece, prava roditelja i prava pacijenata. Sa druge strane, uzročno-posledična veza između volje roditelja da dovedu u pitanje dobrobit vakcine za svoje dete, što je neretko rezultiralo da se roditelj odluči da ne vakciniše dete, i aktivizma dr Jovane Stojković, nikada se ne bi moglo dokazati"

 Na nametnutno pitanje Zašto, advokatica Milina Dorić kaže da svaki roditelj o svom detetu.

Kao prvo, svako donosi odluke za sebe i svoje dete. Zatim, dr Jovana nikada nikoga nije ni savetovala, ni terala da misle i formiraju svoju odluku shodno naučnim radovima koji postoje.

Kao i uputstvo na vakcinama bili su prevelik razlog da roditelji dobro razmisle, ali i odbiju da im se deca vakcinišu. Mnogi svetski lekari su  govorili  da vakcine nisu bezbedne i mnogi roditelji poslušali su strane lekare o tome. Na kraju krajeva, mnogi roditelji nisu želeli da im se dete vakciniše, jer NISU DOBILI ODGOVORE NA SVOJA PITANJA, A NA TE ODGOVORE IMAJU PRAVA PO ZAKONU O PRAVIMA PACIJENATA!.

Nijedan krivični postupak nije pokrenut protiv doktorke Jovane Stojković istiće advokatica Dorić

"Ni jedan jedini postupak nikada nije pokrenu prptiv se Stojković. Shodno tome rokovi apsolutne zastarelosti se moraju primeniti, jer ne postoji zakonski osnov da se dalje ovaj postupak vodi. Sve i da je pao obuhvat vakcinacije, za taj obuhvat može biti kriva samo “struka” – bruka, koja nije odgovorila zadatku, ista ona struka koja iza sebe ima afere, ista ona struka koja nije odgovorila šta se sve nalazi u vakcinama i da li je dete u potpunosti spremno da primi rizičnu vakcinu, ista ona struka koja neće da garantuje ispravnost vakcina, ista ona struka koja je brljala i brljavila.

Sam proizvođač je napravio takvu vakcinu da će svaki savestan roditelj dobro da razmisli da li će rizikovati zdravlje svog deteta, tako što će dozvoliti da mu se dete vakciniše.

Kako da im verujemo? Nikako.

Ovo je jedna od pobeda dr Jovane Stojković zaključuje advokatica Dorić

jovana stojkovic2 640x426

" Jasno je da nisu imali Zakonskih osnova da dr Stojković oglase disciplinski odgovornom. Jasno je da nema ni osnova za krivičnopravnu odgovornost. Jasno je da im je bolje da nešto zastari nego da dođu u situaciju da joj formalno pravno priznaju da je u pravu i da je sve radila u skladu sa zakonom.

Dr Jovana, biće još pobeda Ovo je tek početak, poručuje advokatica Zorić i podseća.

Ne brini, sada je na redu da mi sve njih procesuiramo za njihova nedela, uvrede i sve što su protivpravno činili. Ne brini, ne mogu oni biti toliko crni, koliko ste Ti i Tvoj mantil beli, čisti i čestiti. Čestitam Ti od srca" kaže na kraju advokatica Milina Dorić u obraćanju za zivimzasrbiju.com

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas