Logo
Print this page

VALJEVSKI DŽEZ FESTIVAL ŽIVI, A BRUKA I SRAMOTA OSTAJU DOVJEKA "KONRADE-19" Featured

park pecina bobaPosle odluke izvižadnog gradonačelnika na otvaranju 35.Valjevskog  džez  festivala prošle godine, da "ukine" manifestaciju sa tradicijom od 35 godina, programski savet festivala se oglasio porukom "Džez festivala će živeti  bez obzira na sve novonastale okolnosti!"

Poruka je je jasna ko dan:  Nije se rodio konrad sposoban da pobedi narod!

Reči predsednika države "U Valjevu smo mnogo grešili" nastavlja svakodnevno novim svojim (ne)delima da potvrđuje odlazeći gradonačelnik Grada Valjeva.

Izviždan uz poklič "Uaaa"  na  otvaranju Valjevskog Džez festivala 2019. godine, osvetoljubivi političlki preletač je kaznio  džezere na zalasku vanrednog stanja uskraćivanjem 3,5 miliona dinara namenjenih za  ovogodišnju manifestaciju.

Obrazloženje sujetnog gradonačelnika Grada Valjeva  da je  "brisanje" 36. po redu festivala iz programa finansiranja iz gradskog budžeta  usledilo zbog "promaje"  u "najboljem budžetu u istoriji Valjeva", očigledno ne pije vodu.

Za  sve ostale manifestacije, većina su tupave i glupave da ne može gore biti, jer na njih retko ko da dođe, i naravno pevaljkei ko zna još koga  para ima.

Na crnoj listi od  4.maja  objavljenoj u  Službenom  glasniku 4.maja pored odluke  o "gašenju"  Džez festivala  para nema za trka generala Đukića ( 550.000 dinara) sa tradicijom od 20 godina, i tek obnovljene Seoske Olimpijske igre(300.000) a  od skora uspostavljeni šahovski  Memorijal Selimira Manojlovića(250.000). Da bi odluka objavljena 4.maja u Službenom glasniku,  bila validna treba da prođe i skupštinsku proceduru, odnosno da je potvdi 26 odbornika.

 A 12.maja sada samo  već bivši  komandant KŠZVS, a uskoro i eks  gradonačelnik dr Gvozdenović je  nastavio svoje političko  delovanje i napadom  na koalicinog partnera SPS.

Samo 40  dana uoči  izbora zakaznih najpre za 26.aprili pa pomerenih za 21.jun dr Slobodan Gvozdenović  pojačava  predizbornu negativnu  kampanju.

Poznat srpskoj javnosti iz vremena korone virusa kao Konrad 19 svakom danom nastavlja pogrešnim potezim da potvrđuje stav  predsednika države posle svih dešavanja u gradu na Kolubari: "U Valjevu  smo mnogo grešili".

 Darko Kostić javni pravobranilac  nije od juče kost u grlu  Gvozdenovića. Pokušaj  da ga smeni krajem  januara 2020, posle provaljenog igrokaza "stan" nije uspeo.

Smena je bila  moguća, ali samo  na sednici  Skupštine grada Valjeva i to sa 26 "za" odbornika. Skupštinskog zasedanja nema.

Dr Gvozdenović, alijas konrad-19 juče je ponovo gađao u prazno.

Premestio je Darka Kostića iz jednog u drugi radni prostor i sivoj zgradi.

Poslednji u   u nizu promašaja neće zaustaviti obračun sa političkim neistomišljenicima dr Govozdenovića, doa voljno svesnog i pametnog da prepozna trenutak, jer  Valjeva će ga sva vremena  precrtali i bacili  na smetlište političke istorije 21. juna.

Osvetoljubivi konrad 19  je  tokom vanrednog stanja nizom  besmislenih mera, odluka i naredbi vređao zdrav razum svakog normalnog čoveka u gradu Valjevu.

Kidisao je  kao hijena na koalicione partnere, pre i posle dolaska ABHO-vaca Armije bratske vojske Rusije da dezinfikuju zdravstvene ustanove  u Valjevu. Novac valjevskih dobrotvora namenjen istim zdravstvenim ustanovama  krčmljen je po nalogu, rez.kapetana komandanta ŠZVS  samo  onako kako je on mislio da treba, a zbog čega će uskoro položiti račune, ma koliko mislio da je zaštićen i nedodirljiv.

Informacije u vezi  sa pandemijom korona virusa je u svom stilu pretvarao u frazu" Sve je pod kontrolom".

Stalna meta mu je Đorđe Milanović, generalni direktor JKP Vodovod.

Već viđeni  pobednik predstojećih lokalnih izbora, čovek iz naroda  sa oreolom ljudskosti, istine i pravde, Đorđe Milanović sa svojim saradnicima iz Vodovoda pravi čuda. Uradio je nešto što niko pre njega nije mogao. Podigao je valjevski boks iz mrtvih.

Metalac  je danas šampion države.

Konrad-19 ne može lako da se pomiri sa činjenicom da će  se Valjevo ponovo vratiti na mapu Srbije čim Đorđe Milanović postane gradonačelnik.

Valjevo je trenutno grad duhova, ubijen i izbrisan, jer su predizborna obećanja odlazećeg gradonačelnika  bila samo naojobičnija prazna priča.

pp 2 boba

Suluda smena a pre toga  klevetanje u javnim nastupima na tv vtv kolege dr Zorana Živkovića rukovodioca SOT-a, podržana  pamfletima emitovanim na fantomskom radiju, trovala su   etar i net. Iako podmazane sa 10 milona narodnih para fejk njuz informacije  su izazvale kontraefekat.

Lako proverljive  laži  probudile su  godinama hipnotisane  i trovane.

Rejting žrtava  osionog napadača vrtogalavo raste a odlazaćeg gradonačelnika i vernih   mu saradnika od jutke-golaća, pa redom    stmoglavo pada.

Dr Slobodan Gvozdenović specijalista ginekologije i akušerstva, rođen 1965. godine u Valjevu politički preletač, od 2004.  dve godine je bio odbornik SPO-a u Skupštini grada Valjeva. Preko Pokreta za Valjevo stigao je do SNS. Od  2014. do 2016. bio je narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije, od 18.juna 2016.  je postao 62. gradonačelnik grada Valjeva.

Široj javnosti je poznat od 2007. i po aferi Kožuar, dr Gvozdenović danas bi trebalo da bude domaćin koleginici dr Slavici Đukić Dejanović poslanici SPS i ministarki bez porfelja, jer  ima indicija da stiže u Valjevo.Osim ukoiko zov Ravne Gore ne bude jači jer  13.maj nije svaki dan.

Smrt fašizmu sloboda Srbiji i Valjevu, Valjevkama i Valjevcima!

1VALJEVO ZAPAD 2

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.