Logo
Print this page

BRANISLAV NEDIMOVIĆ: POTREBNA PODRŠKU VALJEVA VUČIĆU I GOJKOVIĆU Featured

1sns va 20 5foto sns U društvu Lazara Gojkovića, nosioca  liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“  na lokalnim izvorima  i kandidata za gradonačelnika Valjeva  aktivistima  Unije mladih Gradskog odbora SNS u zgradi valjevskog  parlameta se obratio  Branislav Nedimović.

Nosilac liste „Aleksandar Vučić - Za našu decu.“ na parlamentarnim izborima zalazanim za  21.jun  Branislav Nedimović je izrazio izuzetno zadovoljstvo  i zahvalio se  svim Valjevcima na snazi, želji i volji koju su iskazali u borbi protiv pandemije virusa Korona.

Nedimović je posebno istakao  činjenicu da je Valjevo bilo jedno od žarišta. Naglašavajući da nije vreme za hvalospeve niti trijumfalizam konstavoa je da je Vlada Republike Srbije  dobrom procenom situacije i slušajući struku, uspela da sačuva pre svega zdravlje ljudi, što i jeste bio glavni cilj.

Nedimović je najavio novu bitku 21.juna i poručio da se mora pobediti.

 "To su izbori i na lokalnim i parlamentarnom nivou. Samo podržavajući našu listu „Aleksandar Vučić- Za našu decu.“, podržavamo borbu našeg predsednika Aleksandra Vučića  za bolji život građana Republike Srbije.Ovo je  ekonomska borba  za nova radna mesta, bolji standard svih ali i za budućnost naše  dece".

Nedimović je izrazio  apsolutnu ličnu podršku Lazaru Gojkoviću,  kandidatu za gradonačelnika Valjeva,

,,Srbiji i Valjevu su potrebni mladi ljudi, kao što je Lazar Gojković. Mladost i energija mogu puno stvari da pokrenu, moraju pritom koristiti znanje , iskustva starijih i zato je važno da podržimo listu pod broj 1, „Aleksandar Vučić- Za našu decu.“ u Valjevu i da Lazar bude jedan od najuspešnijih gradonačelnika koje je Valjevo ikada imalo

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.