Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U DECEMBRU 2022. VALJEVCI ĆE SE VOZITI NOVOM BRZOM SAOBRAĆAJNICOM DO "MILOŠA VELIKOG" Featured

av va put 1U prisustvu predsednika SR Srbije Aleksandar Vučić u Nepričavi je obeležen početak  radova na brzoj  saobraćajnica  Iverak - Nepričava, po rečima predsednika u funkciji pre roka(36 meseci)  u decembru 2022.godine.

Brza saobraćajnica  duga 18,2 km povezaće  Valjevo  sa auto-putem "Miloš Veliki", Izgradnja će trajati  36 meseci. Cena radova je 158 miliona evra. Kada bude završena  od Beograda do Valjeva putovaće se neverovatnih  manje od jednog sata.

Radove  u skladu sa državnim sporazumom Srbije i Kine izvodi kompanija "Čajna Šandong".

av va autoput

Brza saobraćajnica imaće po dve trake u oba smera i projektovana je za brzinu do 100 kilometara na sat.  Imaće 25 objekata, jedna petlju, ukupno 25 mostova, od čega su dva najduža ukupne dužine 1,5 kilometar. Deo ovog projekta je i potpuno uređenje korita reke Kolubare i vodotokova. Kako je najavio predsednik Vučić, brza saobraćajnica će biti završena ne u junu 2023, nego  u decembru 2022. godine, a do  auto-puta "Milo Veliki iz Valjeva će se stizati za nešto više od 10-ak minuta,a do prestonice za manje od sat.

Brza saobraćajnica Iverak-Nepričava, deo je državnog puta Loznica-Valjevo- Lazarevac i predstavlja poprečnu vezu u putnoj mreži Srbije i povezaće delove Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine sa auto-putem "Miloš Veliki" i Koridorom 10.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas