Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DO POBEDE I NA ZDRAVLJAKU NA VALJEVSKI NAČIN IZ 1 U 2 ! Featured

1zdravljak svi ispred

Košarkaški teren  u Parku Pećina  u papirima od 2014, više puta preprojektovan poslednjeg dana 2019. godine dobacio je sa početnih 4 na 16 miliona. Danas  su posle decembarskog skidanje postojeće podloge i i šoderisanja, nastavljeni su radovi na odnošenju zemlje i pripremi za novu podlogu.

U danu pred početak izborne tišine uverili smo se  da jednostavna  računica  iz 1 u 2   predstavlja dobitnu kombinaciju!

Multifunkcionalni teren za košarku na Zdravljaku u Parku Pećina lako može biti i i teren za rukomet. Razlog su  dimenzije prostora   45X22 metara.

Dimenzije su bitne iz jednog razloga!

Na tom prostoru moguće je napraviti posle onog na "petnaestom" do 1973, i prvi otvoreni rukometni, teren(40X20m),i to na najlepšem mestu u Parku Pećina. zdravljak svi deca i 3

Oaza sporta na Zdravljaku i sa mnogo manje ulaganja od sada najavljenih 16 miliona dinara, može da postane ne samo košarkaški već i rukometni raj, pod uslovom da dođe do promene vlasti u gradu  posle  izbora 21.juna. Aktuelna da je htela mogla je reagovati od 2016. do danas.

Da je vizija proširenja košarkaškog terena realnost i potreba složili su se danas na Zdravljaku  naši sagovornici:kandidit SPS  za gradonačenika Đorđe Milanović,  poslanički kandidat sa iste partije Darko Kostić i trener  ORK Metalac Dragomir Čačić.

U centru grada imamo naš biser, Park Pećina ističe sa ponosom Đorđe Milanović.zdravljak djole

"Ne treba odugovlačiti, naprotiv treba ubrzati radove i napraviti funkcionalan teren, za košarku ali i za rukomet. Sačekajmo nedelju i odluku građana. Ja sam lično uveren da ćemo dobiti većinu, i već u ponedeljak, nema odlaganja,  prionućemo na posao. Po danas viđenom mislim da ima prostora da se reše sve nedoumice i da od jednog dobijemo dva terena. Ja principijelno podržavam sve sportove, i lično ću se zalagati da se sportska infrastruktura podigne na znatno viši nivo, posebno da sportski klubovi, dobiju tretman kakav i zaslužuju. Valjevo je "gladno" vrhunskih sportskih predstava".

Autamatski se  nameće pitanje struke i kadrova u valjevskom svetu sporta.

"Valjevo ima kadrove, ljudi su razočarani, i treba ih samo pozvati i motivisati da se vrate. Dokazane asove i legende valja odmah uključiti. Ako su igrali vrhunski fudbal  najbolje znaju  kako funkcionišu klubovi na evropskom nivou. Lako će im biti da rade i da unaprede sport, konkretno fudbal na niskim granama za Valjevo" nema dilemu Đorđe Milanović, sa sličnim sebi 2019. tvorac šampionskog Metalalca.

Pre dva dana je sa sličnima sebi  otvorio  rekonstruisani  hram boksa i to bez dinara podrške SNS vlasti.

U  ponedeljak  odmah posle izborne utakmice, i šta bi drugo do pobede, optimista je Milanović, sledi  nova akcija. Metalac nastavlja odbranu šampionske krune. Meč sa  Loznicom  je zakazan za  25.jun na Studentu.

Milanović  se na Zdravljaku  prisetio i prostora kod stare fabrike vode na Promaji i odmah  reagovao sa idejom  da se  nastave  započeti radovi započeti pre 15-ak godina. Izgradnja manjeg fudbalskog  terenčića, zatim trim staze,  uređenja i održavanja travnatih površina bitnih detalja da Park Pećina ponovo bude ponos grada Valjeva

Darko  Kostić nema dilemu da struka treba da se pita za teren na Zdravljaku.zdravljak djole i darko

"Ako se nešto radi, radi se u interesu svih. Smatram da smo svi deo istog tima, sa istim ciljem, a to je stvorimo što veći broj sportskih terena. Iako ne znam kakva je ovde konkretno situacija podržavam da se na što manje prostora deci i sportistima pruži što više mogućnosti da se bave sportom. Valjevo je najlepši grad, a za Park Pećina me vezuju posebno drage uspomene jer sam ovde "prohodao" kao sportista- fudbaler pored  Milana Balaća, čoveka koji nas je vaspitavao i gajio kao svoju decu, naučim ne samo fudbalske nego brojne  životne  lekcije".

Kostić ističe da je zdrava nacija  moguća samo  ako sport bude dostupan  deci, školarcima, rekreativcima i konačno profesionalcima.

"Imamo obavezu da obezbedimo uslove za bavljenje sportom. Dovedeni smo pred svršen čin. Evo svedoci smo, od danas se  gradi novi multifunkcionalni košarkaški teren. Nedelja je dan odluke. Zašto da ne već od ponedeljka, siguran sam da će građani Valjeva podržati Đorđa Milanovića, ćemo razmišljati  kako rešiti rešivo. Sa  minimalnim  korekcijama u postojećem projektu u Parku Pećina na jednom mestu dobićemo i košarkaški i rukometni teren" katrgoričan je Darko Kostić kandidat SPS za poslanika u srpskom parlamentu

"Biću najsrećeniji čovek ukoliko se na ovom predivnom mestu na Zdravljaku prepozna potreba i pokaže razumevanje da  košarkaška i rukomet  stanuju na istoj adresi u Parku Pećina", kaže Dragomir Čačić trener ORK Metalac.

zdravljak djole crni deca

"Sa dovoljno prostora, pored staza za šetanje i trim staze, teren bi bio neverovatan podstrek u radu, posebno sa mlađim slekcijma, prunuđenim  da treniraju pred ponoć u hali sportova 15. septembar. Danas smo se slikali, a sutra ako nas pozovete, spemni smo da  pomognemo da se teren što pre završi, kako bismo ubuduće,  posebno u letnjim mesecima,  imali idealne uslove za rad, u prelepom Parku Pećina. Iskreno verujem da sa čovekom iz sporta, posvećenom svemu  što radi, budućim gradonačelnikom Đorđem Milanovićem možemo ponovo krenuti  tamo gde smo nekada bil u svetu rukometa, ka vrhu", optimista je Dragomir Čačić  sa momcima danas  na Zdravljaku u akciji, do pobede iz 1 u 2!

Očigledno da  zbog objektivnih okolnosti, odlaganja radova zbog korone i vremenskih (ne)uslova ima i nešto dobro što su radovi na novom terenu odlagani punih 5,5 meseci.

 Rok za završetak je 5.septembar, ali koliko već u nedelju Valjevke i Valjevci će svojim glasom odrediti  svoju, i sudbinu Grada Valjeva u naredne četiri godine.

Kombinacija iz 1 u 2 deluje nestvarno primamljivo za decu sportiste jer ne treba zaboraviti, bude li se košarkaški teren na Zdravljaku proširio biće prostora i za odbojku i tenis preteču svih sportova danas u igri na budućem multifunkcionalnom terenu u srcu Parka Pećina.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas