Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

GRADONAČELNIK LAZAR GOJKOVIĆ: POBEDILI SMO, SLEDE NOVI USPESI, KREĆEMO OD SPORTA ! Featured

1laki i av k“Velika mi je i čast i zadovoljstvo što ću biti gradonačelnik grada Valjeva. Osećam veliku   obavezu posebno zbog velikog poverenja građana ukazanog našoj SNS listi. Trudiću se da to poverenje opravdam na najbolji mogući način”, bile su prve reči Lazara Gojkovića, pobednika trke za gradonačelnika Valjeva i nosioca liste SNS “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, upućene novinarima na prvom obraćanju kao gradonačelnika Valjeva.

 Gojković je podsetio na ubedljiv trjumf SNS u Valjevu na lokalnim i na parlamentarnim izborima. sa  52,98 % odnosno 20.232 glasova i 31 odbornički mandat.

“Ubedljiva pobeda Srpske napredne stranke u Valjevu i poverenje građana koje nam je ukazano u naredne četiri godine pred nas stavljaju veoma bitan zadatak i obavezu da budemo odgovorni, ozbiljni, marljivi. Pobeda nas obavezuje da obećanja ispunimo. Tako će i biti. Verujem da ćemo od Valjeva napraviti bolje mesto za život svih nas i naše dece, u to sam siguran i isključivo ću na tome i raditi”, kazao Gojković

Na pitanje  o eventualnim koalicijama Gojković smatra da  lični interesi i svađe treba da budu samo  ružna prošlost i istorija Valjeva.

“Potrebna nam je apsolutna saradnju i korektna razmena mišljenja sa svima. Treba da imamo jednu pouzdanu i sigurnu nameru da ćemo uvek raditi u interesu grada i građana Valjeva”, poručio je Lazar Gojković, budući gradonačlnik Valjeva.

Imajući u vidu činjenicu da je u politiku ušao kao čovek iz sporta, i da je upoznat sa katastrofalnim stanjem u valjevskom sportu od novg leta i  zvanično gradonačelnika Gojkoviću smo predočili stanje u dva kluba sa najvećim benefitima grada.laki i ja

Prvi fudbalski klub grada, sada  mutant, nastao jula 2014. od ugašenog FK Budućnost i FK Krušik. Zahvaljući politici raspolaže ogromnim sredstvima.  Već 8 godina je u "vlasništvu" Milana Milinovića(12.7.2012. postavljen za predsednoka FK Budućnost prim.aut,), i tavori u Trećoj ligi. Sa mnogo  manje novca, Inđija igra u elitnom rangu takmičenja, a zahvaljujući nakaradnom sistemu vrednosti Loznica, tri puta manji grad od Valjeva  narodnim novcem gradi moderan fudbalski stadion, dok u  Valjevu u 21, veku nema ni jedne stolice na tribinama stadiona u Parku Pećina i na Krušiku. Drugi "problem" je KK Metalac sa najboljim trenerom u Srbiji i perspektivnom ekipom. Nasleđeni dugovi stvoreni "politikom"neodogvornih danas izopštenih iz KK Metalac su omča oko vrata. Klubu  je  prepušten upravi  nemoćnoj i neveštoj da se nosi sa nadolazečim teretom  obaveza i dugovanja što iskaču kao kosturi iz ormana.1laki av k horiz

"Svestan sam obaveza koje  preuzimam. Ništa neće doći preko noći. Samo svi zajedno, korak po korak možemo unaprediti valjevski sport. Usmerićemo ga  ka školskom i omladinskom uzrastu. Vratićemo sport sportistima i stručnim ljudima. Stvorićemo uslove da Valjevo ima moderan stadion, pokriven, sa reflektorima i stolicama, Izgradićemo konačno našu velelepnu halu sportova, zatvoren bazen. Popravićemo i gde treba gradićemo male sportske terene i školama. Samo moramo biti jedinstveni i istrajni. Zdrava deca rastu uz sport. Vratićemo ga u škole, odakle sve polazi. Časovi fizičkog vaspitanja če biti ponovo radost, a ne muka svih školaraca. Dobro znate da svaki uloženi dinar u sport je ušteda tri dinara u zdravstvu. Sve što je u mojoj moći učiniču da deci Valjeva vratim osmeh na lice i da u bliskoj budućnosti Valjevo ponovo bude GRAD SPORTA I POBEDNIKA", najavio Lazar Gojković konačno zaokret vlasti prema toliko bitnom segmentu života, svetu sporta decenija prepuštenog sposobnima da  pod plaštom "istrajnog" rada u sportu, ustvari sve rade isključivo iz  ličnog interesa i korista.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas