Menu

zaglavlje

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KO JE OVDE LUD: KOŠARKA AUT A 1/2 I BOKS MEČ METALAC - LOZNICA MORA SUTRA U 20.00!? Featured

1 bkm 18 19 1

U uslovima kada  intenzivno jačaju  preventivne  mere zaštite svih  od kovida-19 u BSS Srbije istrajavaju da posle višemesečne pauze, što zbog objektivnih okolnosti(korone virisa), a više subjektivnih, liga im je "zadnja rupa na svirali", po svaku cenu bi da  završe  ekipni šampionat BLS i proglase  prvaka.

Utakmica košarkaša Metalca i Slobode je otkazana sinoć i Valjevu zbog korona virusa, a od danas ekipam prestaje da trenira jer  sa "đavolom" nema šale.

Na drugoj strani insistiranje predsednika  Nenada Borovčanina je bilo dovoljno da Metalac sutra ipak možda i izađe  na megdan Loznici. Meč ako bude neće biti u prvobitno najavljenih 19,30,  već u 20 sati u hali Student.

Valjevski klub je zbog predostrožnosti i zdravlja svih aktera ranije najavio da otkazuje meč.

U subotu 26.juna  Radnički će  na Crvenom Krstu boksovati sa niškim NAISSUS-om.

Sve ima posebnu težinu (ne)odgovornosti.

Obećanje da će  šampion za 2019.godinu pored pehara i skromnih poklona, rekvizita i rukavica, dobiti  novčana nagrada od 5 miliona dinara do danas nije ispoštovano.

TV prava valjda za uzvrat nešto i obavezuju svakoga pa i onoga ko dobija ekskluzivu, boks mečeve!

Najsiromašniji šampion u bilo kom sportu u novom mlenijumu, BK Metalac sa "simpatičnih" dva miliona dinara dotacija na godišnjem novou, posle odluke naprednjačkog sada već bivšeg gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, sa dotacijma koje vređaju zdrav razum na neverovatan stigao do trofeja.

U  proteklih godina dana od  ruine opasne po život svakoga ko pomisli da trenira "najgora" uprava,  anatemisana od još pre izbora od danas otpisanog gradonačelnika, je napravila HRAM BOKSA.

1BKM X SALA

 Za razliku od Gvozdenovića što je i pored ubedljive pobede SNS, a gle kontraverze izopšten iz preizborne kampanje i "zamoljen" da se vrati izvornom poslu dr specijaliste. U Opštu bolnicu Valjevo ili možda nastavi svoj poslovni angažman u omiljenoj mu "zige, zage oj, hoj" Nemačkoj, u BK Metalac ne odustaju od zacrtanog cilja da ako i u nevreme  titula valja braniti časno  i muški i naravno odbraniti.

Sutra(četvrtak) će kako navodi u svom obraćanju javnosti BSS  na Studentu biti prvo polufinale plej ofa: Metalac-Loznica!

"Večiti derbi komšija"  nazvaše  organizatori takmičenja  ovaj surset,  prvobitno zbog alarmantne situacije  je bio otkazan.

Ipak istrajnost predsednika BSS Borovičanina probudila inat kod nesalomovih.

ss1 va dj svi bkm

Metalac ne odustaje od  šampionskih ambicija poruka je iz kluba, iako je "delegat" valjevskog kluba, na zasedenju  učesnika plej ofa, bez ostalih klubova aktera BLS, muški otćutao, ne reagujući na   novonastalo pravilo da o sudbini takmičenja odlučuju 4, a ne svih 7 učesnika BLS.

Pre  završetka nezavršenog  regularnog dela po grupama  "uskoče" se u plej of. Samo  nova caka posle tumačenja Bergera o sistemu takmičenja u sezoni 2018/19, na način poznat isključivo  ORGANIZATORU BLS!?

Iako najbolja  ekipa Metalac "žrebanjem" na neviđeno će  biti prvi  valjevskog polufinala. "Stogodišnjak" slavljenik beogradski Radnički će opet voljom  "žreba" biti domaćin  Nišlijama.

"Krstašima" je titula već dodeljena, samo im nije izgleda javljeno, tako da su  Metalac, Loznica i naravno Nišlije postaju  akteri farse u režiji megatrendovog diplomca.

Izveštač iz BSS dalje u svom obraćanju javnosti sa sajta saveza  prenosi izjave aktera valjevskog polufinala:

"Nikada sa megdana nismo bežali. Situacija je alarmantna, ali srce šampiona je veće i jače od svake nevolje. Jasno je da nije bilo uslova za pripreme. Čekamo Loznicu i ćasno ćemo se boriti za finale", poruka je odgovornih ljudi iz Metalca.

Krizni štab je juče uveo nove mere u borbi protiv korone: "maske u zatvorenom prostoru, kao i  obavezni socijalni razmak od 1,5 metar na otvorenom", ali koga to još dotiče.

Koska je bačena za potvrdu  potvrdu iz BSS  bombastične  najave polufinala.

"Šampion države Metalac dočekuje Loznicu u polufinalu Super lige u boksu 2019/20".

U obraćanju javnosti BSS  dalje ističe kako je "Sudar “večitih”, komšija BK Metalca iz Valjeva i BK Loznica iznova i iznova  poslastica za sve ljubitelje plemenite veštine. Ovaj put “ljute rivale” gledamo u polufinalu Bokserske lige Srbije, meču koji je zakazan za 25. jun 2020. u Valjevu uz direktan prenos na TV Arena (sa početkom u 20:00 časova)".
Bez ijednog valjnog argumenta tekostopisac  BSS tvrdi da će aktuelni šampion Bokserke lige Srbije BK „Metalac“ posle dominacije  u prethodnoj sezoni 2018/19. zadržati troefj u svojim vitrinama, dok Lozničani  smatraju suprotno i najavljuju žestoke borbe kao i da će prekinuti zlatni niz komšija i preuzeti lentu šampiona.

Kao zaključak nudi se šarena laža o najavi  da će meč u gradu na četiri reke obilovati vrhunskim borbama o kojima  će se dugo prepričavati.
Zatim sledi potsećanje da je do sada  BLS  prekrštena u Super ligu, 2019/20. bila je podeljenja u dve grupe. Grupa A: Sombor, Radnički Beograd i Metalac Valjevo, Grupa B: Loznica, Radnički Kragujevac, Vojvodina, Naissus.
Primećujemo da je korona virus je validan faktor za neodržavanje zaostalih mečeva u regularnom delu po grupama, a da nema problema za plej of, i da je  "žreb" na neviđeno  doneo "prednost"  Loznica, a da li će je imati i Nišlije.

Radničkom je dodeljen na papiru najlakši protivnik od tri moguća,  Naisssus, što samo podgreva sumnju da će na Crvenom Krstu  27.juna "bele košulje" već u prvom meću odrediti finalistu bez  obzira što su Nišlije osetno pojačale tim.

Šta tek reći za meč u Valjevu u koji domaćin ulazi sa ekipom iznenadjenja za sve.

Kako dan pre meča saznajemo,  u Metalcu su uvereni  da će momci u ringu prepoznati poštavanje i uvek ispoštovane dogovore i sigurni su  da će sutra svojim umećem  obezbediti  dovoljnu zalihu pre  revanša u Loznici 2. jula.

Svi u Valjevu takođe dobro znaju da do bodova na "Lagatoru"  zahvaljujući "belim košljama" mogu samo ako mečeve budu dobijali prekidom ili nokautom.

A slično iskušenje ih čeka i sutra. Ali u Valjevu čik da vidim ko sme da ne sudi ni po babu ni po stričevima. Sa Valjevcima  se ne treba igrati !

U najavi iz BSS dalji sledi da je prvi meč finala Bokserske lige Srbije pod pokroviteljstvom MTS-a u planu je 9. jula, sledi zatim drugi meč 12. jula, a ukoliko bude potrebe i za trećim odlučujućim susretom on će biti održan 16. jula 2020.

Na kraju se oglasio  i  direktor sada opet samo ne Super nego Bokserske lige Srbije, Marjan Cvetković:

“Boks ponovo živi, to je najvažnije. Uz sve probleme sa kojima se susreo sport na celoj planeti izazvane pandemijom virusa korona, uspeli smo da konsolidujemo redove i obezbedimo nastavak, zapravo finiši Lige za ovu sezonu. Prethodna godina, koja je bila godina povratka nakon deceniju i po pauze kada je Ligaško takmičenje u pitanju, vratila je veru u boks u našoj zemlji. Radili smo punom parom, kao što to i danas činimo, kako bi boks ponovo dobio onaj stari sjaj koji je imao pre tri decenije na našim prostorima. Svesni smo da je to dug i težak proces, ništa ne može preko noći, ali nećemo odustati, jer smo isto tako svesni da se iz svakog problema, uz ogromno zalaganje i trud može izaći kao šampion, a mi upravo to imamo za cilj. Korak po korak i popet ćemo se na vrh planine u čije osvajanje smo krenuli pre tri godine, boks u Srbiji će ponovo imati velike šampione i tražiće se karta više”

"Per aspera  ad astra"  uvek je aktuelna krilatica pobednika, posebno u vremenu nikada veće politizacije i negacije svega normalnog što na mig jednog čoveka postaje nemoguće.

Ipak  ko se trudi u veruje u sopstvene vrednosti ima šanse na uspeh.

A Metalcu samo takve duše stanuju!

I za sam kraj najnovija informacija.

Situacija sa korona virusom se menja iz sata u sat.U Kragujevcu je Krizni štab ovog prepodneva zasedao i zbog povećanog broja pozitivnih lica na korona virus,  uslediće koiliko več danas odluka o uvođenju vanrednog stanja.

Ovo stoga jer za Metalac boksuju i trojica Kragujevčana!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas