Logo
Print this page

PET VELIČANSTVENIH MATADORA RINGA POGAZILI BELOKOŠULJAŠKE ŠTAKORE Featured

 

1bkm l 4 10 0

Štakori iz Kragujevca, možda i iz Čačka i Šapca, saznaćemo kad vidimo kako su "glasali", belokušuljaši, u svakom meču vešti da fingiraju  ishod na poen razlike, za obavezno, jednoglasnih 3:0, otvorili su Loznici put do finala plej ofa BLS.

Metalac je izgubio prvi meč  u Valjevu na Studentu  čak 4:10, a u ovoj zemlji samo ober lopovi još uvek ne odgovaraju.

Kvartet 4 KA momci iz Kragujevca Dejan Dašić i Sloba Jovanović, dva Kubanca Joanihel Moja i Antonio Biset, te najlakši Dušan Janjić potvrdili ljudskost i odgovornost, srce samuraja, ali pre svega boksersko umeće za naklon do poda!

Niko od petorice pomenutih momaka ne bi izgubio meč da su kojim slučajem boksovali za Lozničane, u ovom trenutku na planu "igara bez granica" u vrhunskoj formi.

1bkm loznica 25 6

A za nedolazak najavljenog borca i teškoj i neulazak u ring Milutina Stankovića ključni su faktor čovek, uvod za početak evidentne krađe. Bojan Čestić i Dušan Veletić su doneli samo iskorakom na vagu kolosalnih 4:0 Lozničanima.

Izdaja na malo višem nivou je ovih dana hit u Valjevu.Na žalost nije mimoišla ni bokserski klub Metalac.

Svako  ko govori jedno, misli drugo a radi treće nema šta da traži i bilo o čemu da se pita!

Bez takvih se doleme nema mora dalje,

U ringu sa  Dušanom, Dejanom, Slobom, Joanhelom i Antoniom Metalac može u vodu i i vatru!

Dva Kubanca su u valjkevskom polufinalu otplesala salsu za pamćenje.

1bkm kubanci

Najpre je Joanhel Moja za samo tri minuta pokidao Nenada Jovanovića.

1bkm l moja kida

Lozničkom bokseru samo jednom je brojano,umesto da je posle totalne inferiornosti poslat u ugao i borba okončana.

1bkm l moja

Preostalih šest minuta Jovanović je hipnotisan kubanskom salsom, jurcao vetar u planini, nemoćan da se na bilo koji način primakne i dotakne rivala, makar i da oseti njegov dah.

Belokošuljaški štakori su u prvoj borbi večeri startu debelo častili bantamaša Lozničana Semiza Aličića, kadrog da uzdrma Dušana Janjića u prvoj rundi.1bkm l 4 10 janjic

Do kraja meča Aličić, dečko raskošnog talenta je bio ubedljiv samo za "glumce" ispod ringa, trenera i sekundante, vešte da vikom stvore atmosferu da je mlađani Šapčanin nadvisio nespremnog, ali nikako slabijeg borca Metalca.

Već tada je bilo jasno da će provereni kragujevački "prijatelji" ako i kada ustreba "glasatI" složno u već viđenom maniru. Bodovanje za poen uvek u korist"svog" boksera je stara ali i večaras lako provaljena fora.

1bkm l antonio f

Sudbinu Janjića podelio je Antonio Bise.

1bkm l a f

Sinoć na treningu se lako moglo uočiiti o kakvom je majstoru reč. Vrhunska tehnika, rad nogu, osećaj u prostoru, a pre svega brzina i eksplozivnost, a tek kako raznovrsna atrijljerija su fascinantan arsenal Kubanca. Adem Fetahović je naravno pobedio iako je musketarski sečen pri samoj pomisli da zada udarac. O primljenim ubodima žaoke kubanske ose mu još bride obrazi i zvoni u glavi. Jedino što je uspeo bilo je da rashladi promašajima nevidljvog Antonia.

Poobeda je  poklonjena Fetahoviću, za šok Kubanca, ali i za vođstvo  8;2 i konačnu pobedu Loznice.

1bkm l antonio kradja

Usledio je novi  šlager večeri, Sa povređenom usnpm u  ringeje  prvi od dva  kragujevačka sokola srednjaš Dejan Dašić.

1bkm l dasi pol

Sandro Poletan je veliko ime srpskog boksa, ali ništa veće od Dašića. Večeras je posle žestokih razmena udaraca, i naravno uz otvorenu podršku sudije u ringu iz Kragujevca, bio malo življi u poslednjem minutu meča.1bkm l dejan i pol

Pored krvarenja iz ranije povređene usne Dašića,a u toku meča i iz nosa,  to je bilo dovoljno da mu štakori daju prednost 2:1, zanimljivo samo u tom meču nesložni!.

Godinu dana mlađi takođe Kragujevčanin Sloba Jovanović je poslednjem meču večeri u poluteškoj kategorijii sa svojih 20 leta pokazao da nastavlja da gradi karijeru majstora ringa.1bkm l sloba 5

Danijel Filipović je izrešetan kao na strelištu, nije kažnjen javnom opomenom za udaranje protivnika posle stopa dok se nalazio u nok duunu. Da su kojim slučajem bele košulje jednoglasno "glasale" za lozničkog boksera ne bi bilo neko posebno iznenađenje.

Usudiše se daju  pobedu Slobi !

1bkm l sloba

Na kraju valja samo reći Metalac se časno nosi sa svim svojim problemima, a oni nisu mali.

Valjevo je dočekalo Lozničane gospodski.

1bkm l publika

Na ringu petorica veličanstvenih su bili istinski junaci, iako su nazusluženo izgubili čak tri meča!

I pored odličnih pet borbi postavlja se pitanje zašto je valjevska publika večeras ćutala.

Lokal patriotizam su izgleda isprale junske kiše, skakavci, korona, a možda i (ne)očekivani ishod izbora, obeležen neviđenom izdajom najvećih gubitnika pre četiri dana.

Metalac se 2.jula u Loznici neće kao što nije ni večeras sigurno obrukati, makar sudila i petorica kragujevačkih dželata.

Bude li valjevskog inata, i dobro poznate istrajnosti, pomešane sa 4 KA; Dejanom. Slobom, Mojom, Antoniom, plus spremnijim Dušanom - Silnim i još po nekim momkom sličnog karaktera, i lavovoskog srca, ko veruje u čuda videće kako baš čudo neviđeno izgleda u paklu Lagatora!

1BKM L 5 10 000

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.