Menu

zaglavlje

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ABA, SUKOB INTERESA, SILOVANJE ZRAVOG RAZUMA, VLADA PUTA 4, PLUS ŽOC I NARAVNO ON Featured

pfc kk aNova sezona regionalne košarkaške ABA lige započeće 23. septembra sa 14 klubova, dogovoreno je danas na onlajn konferenciji klubova.  Valjevski Metalac (ne)će preneti vlasnička prava na FMP i ABA ligi na čemu insisitrauju  "panteri" odnosno Nebojša Čović.

Skupština će za  dve  raspravljati  o zahtevu  Partizana da  FMP, kao drugi klub Zvezde, u vlasništvu predsednika oba kluba Nebojše Ćovića,  bude izbačen iza ABA.1 u ABA-2 ligu.

Svoj zahtev Partizan je obrazložio činjenicom da je Zvezda  uvek tukla "pantere"  u čak 26 mečeva.

Partizan uskraćen zbog korona virusa i naravno politikantskim odlukama  za dva trofeja(ABA ligu i Evro Kup, samim tim plasman u Evroligu) ima svoje argumente.

Nebojša Čović vodi dva kluba u ABA ligi, FMP preimenovan u KK Crvena zvezda, i svoj privatni KK FMP.

Ilija Đoković  košarkaš FMP-a  koga  želi  Split ima  još godinu dana ugovor sa FMP-om,  kaže da je poslednja reč a koga drugog do gazde Nebojše Čovića.  Da stvar bude baš "zanimljiva" umesto Domagoja Čavlovića na mesto predsednika ABA lige u rotirajućem predsedništvu od jula  stiže Zoran Tošković iz FMP-a, advokat - pravni zastupnik Zvezde.

Partizan se konačno  setio i traži da klubovi ABA lige, vlasnici te lige, izbace FMP iz lige. Crno beli nisu  dali  saglasnost da se vlasnička prava Metalca prenesu na FMP!

Razlog je jasan, sukob interesa je zabranjen po Statutu ABA lige.

Zahtev i pretnja da će Partizan napustiti  ABA ligu ako FMP ne  bude izbačen, biće na dnevnom redu za dve nedelje.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović član stranke u kojoj se očigledno nedovoljno  pita,  u košarci se drznao da  načepi  predsednikovu ljubimicu. Izneo je decidno da Partizan neće igrati ABA ligu bude li FMP i dalje bio član  ABA-1 lige. Partizan je neuništiv uvek spreman da  se suočisa zlom  i rešava nerešivo.

 U Partizanu je  ne sde skrštenih ruku posle niskih udraca iz stranke kojoj predsednik  Ostoja pripada.

Partizan je od   danas bez trenera. Posle  550.000 evra se sezoni za jedan Kup Radivoja Koraća, a sada  sa neprihvaćenim zahtevenom  za povećanjem plate  od  20% Andreja Trinkijeri Italijan hrvatske  krvi  je pokupio pinkle  i sreću će potražiti u Bajernu.

Partizanovci  mu nisu zaboravili silne promašaje u selekciji igrača, kao ni  sve što je pogodio, pogađao je ruku na srce, za sve pare Partizana, naravno ne do kraja ne svojom krivicom propustio priliku da overi na terenu.

Ali su od prvog dana svi što vole  Partizan su znali da je Trinki   lukavi prodavac magle i težak foler. Mnogo  više od odlaska Andreje partizanovce vređa beskrupulozno otimanje igrača.

Demonstracija sile budućeg trenera prekrštenog FMP-a  ispalog pa opstalog u Evroligi  je   otimanje Kori Voldena. Nisu prošli kod Mozlija, ali je bolesnom navodnom izjavom  o grešci karijere i "igranju za ustaški klub",  Volden sebe  "overio" za sva vremena.

"Ranjeni" Partizan je uzvratio "komšinici".

Uroš Trfunović  će naredne četiri sezone biti noćna mora prekrštenog  FMP-a. Uroš je sin Aleksandra Trifunovića  legende crveno belih iz vremena kada je Crvena Zvezda imala svoj identitet, a ne kao danas što koristi i igra na mestu  drugog kluba.

Partizan je zalečio ranu jer  Kodi Miler Mekintajer novi plej, po viđenom bolji bolji igrač od Voldena.

Partizan igra i u uslovima kakvi su danas, samo na jednu kartu partitansku  i pobedničku!

U sezoni što sledi Srbiju će predstavljati Partizan, Zvezda, Mega Bemax, Borac, za sada  i FMP. Hrvatsku predvodi Cibona, igraće još opstali Zadar i novi klub Split drugoplasirani u ABA-2 ligi. Od ekipa  iz prošle sezone  igraće Budućnost, Mornar, Cedevita Olimpija, Koper Primorska(bez licence je za Slovenačku ligu) Igokea i Krka.

U  ABA 2 ligi će se takmičiti  Sloboda Užice, Zlatibor -Čajtina, Mladost Zemun, Studentski centar, Sloboda Tuzla ,  Gorica,  Helios Sans, Lovćen 1947, MZT Skoplje-Aerodrom, Rabotnički, Spars, Sutjeska i Široki.

Ako ne bude novih problema sa koronavirusom, sledeća sezona će trajati do 28. marta 2021, a završni Fajnal for počinje 4. aprila. Skupština lige održana je videovezom, a takođe je odlučeno da se neće igrati Super Kup, sa kojim tradicionalno započinje nova sezone.

Nova sednica je zakazana za dve nedelje.

A 2020. ostaće upamćena kao godina u kojoj se samo fudbal igrao u skraćenoj formi do kraja.

Bez tima Zvezda se vućički izborila da se ništa više ne igra u košarci. Na svoj način je samo po ČETVRTI put nazasluženo dobila vizu za Evroligu.

U Srbiji je trener Duško Vujošević  voljom predsednika zbog svojih političkih stavova proteran iz košarke.

Danas je na privremenom radu u Rumuniji.

Za šefa stručnog štaba Partizana spekuliše se o imenima  Vlade Šćepanovića, Vlade Jovanovića, Vlade Androića, pa čak i bolesnog zvezdaša medijski tek guranog Dragana Jakovljevića, ali i gospodina baš partizanovskog imena evroligaškog trenera Zvezdana Mitrovića, Crnogorca  na privremenim radu u Francuskoj.

Četvrtog Vladimira Vladu Đokića niko još ne pominje.

Za njega to nije dobro, ali za valjevsku košarku jeste jer ima  priliku  da konačno posle buđenja iz kome konačno oživi Metalac i da potvrdi da klub iz Valjeva nema slučajno akcije u ABA ligi, ali i da Grad Valjevo ne može da plaća zaostale dugove, već da se taj problem rešava uz pomoć sponzora i privrednika čiji broj raste u Valjevu.

Ko je je otpisao   Željka Obradovića silno greši.

Žoc voli  Partizan a to ne ide u prilog  umišljenom da može baš sve, pa čak jednog dana da bude i  trener preimenovanog FMP-a, što mu želim od srca.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas