Logo
Print this page

METALAC DOŠAO DA POBEDI VEČERAS LOZNICU U "LAGATORU" Featured

 BKM milosav savic i ja PEHAR

Metalac jači   za teškaša Milosava Savića(na slici S.Pantelića), a bez Milutina Stankovića, iako je   bio je spreman da boksuje, izlazi na megdan večerasu 20 sati, direktan tv prenosa ARENA SPORT, Loznici u "Lagatoru" u revanš meču polufinala plej ofa BLS posle 4:10 pre sedam dana u Valjevu.

Lozničani su  posle "oružane pljačke belih košulja" stekli nedostižnu prednost  na Studentu  žele i večeras  pobedu, nadamo se ne samo po scenariju viđenom u Valjevu.

Šest  asova ringa Metalca su garant  da će biti dobrog  boksa, pa čak i čuda neviđenog" dozvole li bele košulje.

Značajno spremniji bantamaši(borci do(57kg) Dušan Janjić ima priluku da u okršaju sa supertalentovanim juniorskim šampionom  Evrope Semizom  Aličićem  pokaže da je i dalje bokser reprezentativnog formata.

bkm l janjic

U poluvelteru(63kg) Kubanac Angel Moya(26) je spremio novu salsu za upornog   Nenada Jovanovića.

1 BKM CUBA 1 VA 1 7 20

Adem Fetahović(25) u velteru(69kg) je proglašen za pobednika u Valjevu, iako  je  Kubanac Antonio Fernandez Bise(30) bio bolji za klasu!

Sprema li se nova režija zaduženih za deljenje pravdu?

Dušan Dašić  i Sandro Poletan će se ponovo sresti u srednjoj kategoriji(74kg).

bkm dasic poletan

Dašić u Valjevu nije izgubio(1:2), isto kao što  Poletan nije pobedio. Tajni nema, biće to okršaj večeri, i  odlučiče   udarac više, ako dozvoli  posmatračka i"svevideća" trojka oko ringa.

 U poluteškoj kategoriji (do 81kg) sastaće se Slobodan Jovanović(20)  i pet godina stariji Danijel Filipović(25). Bokser Metalca je pobedio u prvom meču,  znači i večeras će ako mu dozvole da boksuje.1bkm l sloba

U teškoj kategoriji (do 91 kg) u ring će Milosav Savić. Bombardera  iz Novog Sada posle višemesečne pauze čeka šest godina mlađi Bojan Čestić. Jasno je ko je bolji borac, a samim tim i izraziti  favorit.

"Dugo nisam ušao u ring. Malo teretane i trčanja, i naravno talenat na prvom mestu, biće dovoljni da večeras pobedim. Voleo bih da moja borba bude i ključ pobede  Metalca" , optimista je kao i Savić.

Šampion šampiona superteškaš(91+) Milutin Stanković(30) neće nastupiti ni večeras iako je bio spreman da uđe u ring  i boksuje sa pet godina mlađim "amerikancem" iz Bjeljine Dušanom Veletićem, tako da Loznica već vodi 2:0

Bude li sve kako pravila nalažu Metalac pobeđuje.

Na žalost pravila su bitna samo na papiru, tako da je finale Lozničanima već osigurano.

Bude li preteranog favorizovanja i preglasavanja u korist  boksera Loznice ekipa iz Valjeva neće dozvoliti, novo pom+nišavanje i šikanu belokošuljaša, Metalac će prekinuti meč.

Drugo polufinale je u subotu u Nišu, gde Radnički  bez počasnog predsednika Aleksandra Vučića, dolazi "samo" sa pet boksera "dobačenih" specijalnim letom iz Rusije.

I za sam kraj  za sve nas "nagradno" pitanje: Ko je novi šampion BLS za sezonu 2019/2020 ?

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.