Logo
Print this page

I NA FRUŠKOJ GORI NIKA RATKOVIĆ "ISKOPALA" ZLATO ! Featured

FRUSKA GORA NIKA I ZOJA 12 7 20

Na monti  bajk Kupu  Srbije u Andrevlju na obroncima Fruške Gore valjveski mladi biciklisti osvojili 4 medalje, dve za "GALA" tim i po jednu za "Sputnjik" i Bobu"

Sve je nadvisila Nika Ratković(2008). Na  zahtevnoj ruti od 4 kilometra(tri kruga)  na  Andrevlju vozila je "muški".fruska f nika 7 12

Iako mladja poletarka U-13 Nika je "odvalila" sve  i mlađe kadetkinje i  poletarce i to, pored pada u drugom krugu. U obe konkurencije u svekupnom plasmanu bila je sjajna treća!

 Zoja Ratković(2009) iako mlađa od većine rivalki u konkurenciji  U-13  na cilj je stigla treća, U ciljnoj ravnini bila je tik uz stariju sestru Niku. ali je furioznom finišu ostala bez srebra.

FRUSKA GORA medalje 2020 JUL 1 3

Treća Valjevka  Tara Čulić(2009) je ovoga puta ostala bez podijuma. Peh sa lancem i pad kumovali su 5-om mestu.

 Kadetkinja  Gala Ratković (20059  U-17 proteklih dana  malo više posvećena polaganju prijemnog ispita i uspešnom upisu u Gimnaziju, na cilj je stigla šesta. Konačno bolja od triatlonke Lane Todorović iz Šida pretplaćene na boljie plasmane u poslednjih nekoliko trka. Sa više posvećenosti, treninga i vere u seb Gala će vrlo brzo ponovo biti ona  "stara"  nepovodiva šampionka.FRUSKA GORA GALA 12 7 20

Jedini muški član i porodičnog tima "GALA" trenutni više naklonjen vaterpolu i košarci, gurman u svakom pogledu Milorad Ratković mlađi kadet  U-15, je lično zadovoljan predposlednjim mestom na trci.

FRUSKA G 4 12 7 20

Odlični je u Andrevlju vozio mlađi kadet Bogdan Angelovski iz Sputnjika. Stigao je drugi, dok je u istoj konkurenciji  Viktor Manić iz "Bobe"  bio treći.

Za sedam dana se vozi drumska trka u Subotici.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.